slawek pisze:nie ze samo podlaczenie jest bez sensu tylko, ze ustawienie takie nie powinno byc standartowe, tj. ludzie kupujac latawiec powinni sobie przestawiac linki na trakie ustawienie jesli sobie tego zycza anie odwortnie
slawek pisze:dywagacje są po to żeby uniknąć niepotrzebnych wypadków...
smithpl pisze:Ja tylko zapytam nieśmiało.
Czy to właśnie RRD Globalbar III zawiódł ??!!! Z opisu wynika że koleś miał Passion i po wystrzeleniu sie pętla z haka nie puściła![]()
![]()
Sam używam tego baru więc trochę to niepokojące![]()
![]()
Ciekawe co na to producent? Bo wynika z tego że stworzyli jakis bubel który pod obciążeniem nie puszcza![]()
slawek pisze:dywagacje są po to żeby uniknąć niepotrzebnych wypadków...
ps. na pewno maja więcej sensu niż zapalanie jakiś bzdurnych internetowych świeczek i pisanie 'rip'
ola454 pisze:Nozyki jak najbardziej a jeszcze lepiej w kamizelce.
Sama bylam swiadkiem jak biedakowi linka zaplatala sie o noge i kite zaczal go bezlitosnie ciagnac.
Facet sie darl, z nogi mu krew sie lala, a ja prubujac pomoc ze stresu nie moglam nozyka w trapezie znalesc.
Zajelo mi to cale wieki bo w panice i w glebokiej wodzie ciezko o logike.
Slyszalam tez inna historie o klopotach znalezenia nozyka w trapezie podczas paniki.
Od tego czasu choc niegdy fanka kamizelek nie bylam : kamizelka z nozykiem (specjalnie doczepionym z przodu u gory) jesli sie jest w glebokiej wodzie latwiej znalesc.
ola454 pisze:Nozyki jak najbardziej a jeszcze lepiej w kamizelce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości