no skoro tacy jesteście pewni wszystkiego to powiem wam, że sam kasuje z automatu wszystkie maile od grupona, my deal itd gdyż po pierwsze w 90% przypadków nie oferują niczego co by mnie interesowało, po drugie nie wiem co to dermabrazja, a po trzecie już kilka razy się na gruponie przejechałem. Wielu moich znajomych też patrzy na tego oferty z przymrużeniem oka - jedyne rozwiązanie tak naprawdę to za każdym razem zadzwonić do docelowej firmy i ustalić jak to naprawdę wygląda bo najczęściej oferta na stronie nie do końca odpowiada rzeczywistości.
A z tą okazją to bym nie przesadzał - owszem popularne usługi są tańsze, ale inne to tak naprawdę dobrze skalkulowane "podbite" ceny, z których się schodzi, żeby było te 50% taniej. No i są naiwni co dają się namówić przez agentów grupona i potem są wpadki, że jest 1000 sprzedanych kuponów, których nikt nie jest w stanie zrealizować bo by trzeba było firmę zamknąć.
Gdyby wszystkim, którzy nie otrzymali usługi w ramach gruponu chciało się napisać pozew zbiorowy to oni już dawno by przestali działać. Jawne oszustwo tylko nie ma na to paragrafu, albo jeszcze nikt go nie zinterpretował jak trzeba.