jacekdaktera pisze:Bartosz21. Zgadzam się z Tobą całkowicie. Masz rację. Nic tak nie rajcuje męskiego org....anizmu jak widok wpatrzonych weń na rozgrzanej dziewiczej plaży zamglonych oczu wyrwanej z grona, równie pięknych jak ona, rozmarzonego do czerwoności dziewczęcia.Ilość pisanych na ten temat na KF tekstów jest rownie wielka jak ilość listow pisanych po śmierci Bieruta lub ostatnio Kim Ir Sena. Jest jednak jedna drobna rożnica. Ich sie kochało za to, że są. Ciebie natomiast za to, że skaczesz plywasz, nasladujesz lepiej niż cała reszta popisujących sie wokoł Ciebie braci. Czy sadzisz, że to szlachetne skądinąd dziewczęcie zgodzi sie na prokreację z Tobą jak będziesz osiedlowym Mistrzem Gleb. Nie. Ty to wiesz. Dlatego godzinami śledzisz na necie filmiki z zawodnikami, podglądasz, "zamiast dziewcze w kąpeli" sposób wybicia i ułozenia ciała, obroty i inne figury nie będące wzorem do naśladowania pokazywanym TV4 po godz 24, ani też w poradniku Kamasutry. Ale możesz tez przecież oglądać filmiki zrobione ukryta kamera przedstawiające mnie z moim wrodzonym talentem do kite. Wtedy gwarantuję, że dostaniesz kosza i wysiłki Twojego Taty w utrzymaniu nazwiska pójda na marne.Tak więc chłopie zadbaj o własne gardło, nie popełniaj harakiri, nie rzucaj sie na widły. On będzie Twoja. Musisz tylko zrozumieć, że Twój rozwój, to zasługa zawodników, ich głównie wysiłku.Ciesz się więc,że ktoś, tak jak PSKite, próbuje za Ciebie robić robotę. Tak jest w każdym sporcie. A to, że brakuje im sponsorów, kasy itp to chyba oczywiste. Czy znasz kogoś kto nie szuka sponsora. Bycie celebrytą formatu szminki do ust, albo karmy dla psa.Fajna fucha. Czego byś nie zrobił aby dostać trochę kasy na wyjazd do Brazil. Ja zjadłbym na pewno miskę kociego jadła przed kamerą. Znajdz sponsora podzielę się biletem. Pozdrawiam.
.
1 primo ...Powiem szczerze panie Jacku że nie wiem co Tobie odpisać żeby Cie nie obrazić

2 primo...Nie zeszmace sie za bilet do brazylii i wstyd mi bedzie jeśli kiedyś któryś z moich "braci" tak zrobi.
3 primo ... A jeśli juz wywołałeś temat. Powiedz co zwiazek zrobił dla mnie konkretnie, albo odeślij mnie do jakiegos postu gdzie mogę poczytać. Może ja nei dostrzegam zmian a zwiazek zapier.... z robotą jak jakiś diabeł - oddam wtedy cześć i swój głos całemu pskite.
Dla mnie kite jest w pewien sposób odskocznią od obłudy i komerchy codziennego życia. Tak jak jest jest dobrze. Nie zabieram lasek an wolin bo mi tylko przeszkadzają. Zabieram kumpli bo sie fajnie z nimi lata. Oczywiście każdy może ocenić to inaczej. Pewnie że podoba mi sie jak dostane pochwałę od chłopaków czy dziewczyn że fajnie sie patrzy jak latam. Cieszyłem się jak dziecko tak naprawdę gdy kiedys powiedział to pewien znajomy ze spotu. Nie jest to jednak moim celem. Bardziej zależy mi na tym żeby pochwalił mnie brat kitesurfer niż tleniona blondyna z miską C. Takich w kij jest w klubach i naprawdę na spocie nie są mi potrzebne a nie ma nic fajniejszego niz dostać pochwałę od kogoś kto z Tobą rywalizuje.
PS. wesołych świąt for all.