Ja polecam kurtki neoprenowe mystic. Dla instruktorów super. U mnie w szkółce hit sezonu;) Kaptur ratuje zycie czasem;) Tylko pamietajcie: nie kupujcie długich tylko short. Jak bedziecie w dł. chodzić w wodzie to ciągniecie za sobą tone wody.
ja polecam coś takiego http://hydrosfera.pl/Kurtka_Mystic_2011 ... ock-16316i mega lekka, nie nasiąka wodą tak jak neoprenowe bluzy, w ogole nie przepuszcza wiatru (czułem sie jak w sucharze ) plus kapturek jedynym mankamentem są szwy przy ściągaczach, jak ktoś bezpardonowo zrywa z siebie tą kurtke to po prostu materiał sie rozchodzi ale wystarczy igła, nitka i problem znika
wszystkim instruktorom i nie tylko, zainteresowanym piankami i kurtkami ION oraz Mystic polecam kontakt na priv - robię właśnie zamówienie dla naszej kadry, można się więc wciąż załapać na interesujące ceny
Crazy Horse pisze:Jakby co to jako pierwszy bluzy neoprenowe robił NPX, w tym roku w końcu zrobili je w bijącyh kolorach. W ubiegłym roku pojawiła się w fiolecie. [...]
A co za różnica kto robił pierwszy a kto pomysł ukradł? Ważne by były dobre. Jakie są ceny na te NPXowe bluzy?