Jezeli nie chce ktos reklamowac tego co na nie jest niech tym markerem co to wpisze swoj numer zamarze to co mu sie nie podoba.
I bedzie tworczos ludowa.

zak pisze:Wszystko fajnie. Dbasz o to, aby znalazca miał ułatwienie żeby sprzęt oddać właścicielowi. Super. I dajesz jaszcze za darmo. Nie wiem tylko czy będzie widać mój numer czy EUTANATOR. COM go całkowicie przysłoni. Nie wiem jak inni, ale ja nie lubię takiego ściemniactwa.
zak pisze:Dlaczego nie powiesz, wprost, że w ramach promocji EUTANATOR.COM rozdajesz takie naklejki, które mogą być przydatne. Masz ludzi chyba, za „patafianów" którzy nie wykumają, o co chodzi. A jak z góry określasz człowieka nie znając go, bo sobie bar ogląda to jesteś prostszy od niego. Jak przyjdzie do ciebie gościu kupić latawiec i powie, że w barze widział jak gulczas próbował to mu sprzedaż z pocałowaniem w rękę.
Troszkę szczerości nie zaszkodzi.
M4X pisze:A swoja droga nie moge sie juz doczekac, az ruszy eutanator.com i kiteportal.pl
Dr_hydrozoID pisze:
w nocy okradli nam biuro... masa materiałów i sprzętu poszła się j...ć
czasami sie odechciewa wszystkiego...
Dr_hydrozoID pisze:w nocy okradli nam biuro... masa materiałów i sprzętu poszła się j...ć
Dr_hydrozoID pisze:M4X pisze:A swoja droga nie moge sie juz doczekac, az ruszy eutanator.com i kiteportal.pl
w nocy okradli nam biuro... masa materiałów i sprzętu poszła się j...ć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości