zaaaak pisze:nie zgadł, Praso off ?
Sorry myślałem że ta emotikona wyraża Twoje rozgoryczenie że tak łatwo zgadł.
Czekamy w taki razie na rozwiązanie Twojej foto-zagadki

zaaaak pisze:nie zgadł, Praso off ?
janciowodnik pisze:Będę troszkę strzelał, wygląda to mi na Włochy bo oni potrafią się wszędzie budować i na wszystko pozwolenia załatwić
janciowodnik pisze:Widzę tam zaparkowany statek wycieczkowy który baaaaaaaaaaaaardzo długo nie wypływał z portu przy jakiejś górze.
ONA pisze:Bułgaria? Morze Czarne?
janciowodnik pisze:Ło, ja odpowiadałem na fotę MWILCZa.
Zdjęcie zaaaaka dla mnie to dość trudna zagadka. Widzę tam zaparkowany statek wycieczkowy który baaaaaaaaaaaaardzo długo nie wypływał z portu przy jakiejś górze.
Będę troszkę strzelał, wygląda to mi na Włochy bo oni potrafią się wszędzie budować i na wszystko pozwolenia załatwić
zaaaak pisze:janciowodnik pisze:Widzę tam zaparkowany statek wycieczkowy który baaaaaaaaaaaaardzo długo nie wypływał z portu przy jakiejś górze.ONA pisze:Bułgaria? Morze Czarne?
Po czarnym takie wycieczkowce nie pływają, podpowiem że "to był maj"
janciowodnik pisze:Tam chyba jest jakiś klasztor na tej górze. Masz lepszej jakości tą fote?
robię jej pijar już od jakiegoś czasu, nie wierzę że nie dostajesz tysięcy ofert tygodniowo...nindza pisze:piękna ta 11 chaos a nikt nie chce kupić i jaki stan fju fju
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości