Czesc,
Spróbowałem zebrać wszystkie projekty Onza, ktore przedstawił i złożyć z nich moje "the best of". Wygląda to tak.
Wśród zmian, ktore dokonałem należy podkreślić:
-
Fale - nie mogą wyglądać jak piła tarczowa (po moich poprawkach nadal nie jest dobrze ale wydaje mi się, że już lepiej - może trzeba ten pomysł lepiej zrealizować).
-
Kajt - dobrze, że wystaje ale nie aż tyle jak w ostatnim projekcie Onza.
-
Rider - ta wisząca postać na sznurkach nie przekonuje mnie. Zdecydowanie wolę postać pierwszą. Aczkolwiek ciągle mam wątpliwości co do jej wielkości/czytelności.
-
napis i font - napis lepiej wygląda na czerni w obrębie ramki. Co do fontu... to jest on już tak wyeksploatowany, że poszukałbym czegoś innego - może właście w takim klimacie jak zaproponowałem? Nie wiem.
-
ramka - zdecydowanie najlepszy element tego loga.
Nie chciałbym aby moje uwagi zostały uznane za czepianie się. Moje logo, może zbyt abstrakcyjne nie zyskało poparcia, rozumiem, nie mam z tym problemu.
Z logo jest jednak tak, że jak raz się zrobi żle to się cierpi bo potem nie wypada zmienić jak już są nadruki na koszulkach, kubkach i gumkach od majtek.
Popracujmy jeszcze, bo nie wiem dlaczego ale na logo tego forum jakoś dziwnie mi zależy.
Pozdrawiam bardzo