Pinio pisze:Według mnie C jest trudniejszy![]()
Ktoś, kto zaczyna dużo łatwiej i szybciej zrobi postępy, jeżeli ma bowa. Myślę, że ktoś, kto nie miał nigdy z C nic wspólnego a pływa na bow może sobie z C nie poradzić w 2 stronę łatwiej. Ale to moje zdanie![]()
Sam zaczynam. Pływam na Nitro i te latawce są… inaczej nie wybaczają tyle ile bow
Ja sam pływałem na bow i jak dla mnie łatwiej. Dlatego ta ankieta, bo myślę o zmianie na coś nowszego, ale swoją drogą fajne są te moje kochane Nitro
![]()
Pozdrawiam Wszystkich, którzy pływają na C i na Bow, bo tu tak naprawdę nie chodzi o to, kto, na czym ważne żeby pływać i dobrze się bawić a że czasem mamy inne zdania… takie życie szacunek dla Wszystkich uczestników ankiety i do zobaczenia na wodzie pozdrówka Pinio/Puck
kubat2 pisze:podkręcić atmosferę? to tworzymy jakąś nową grupę społeczną? Agresywnych chamów? Trzeba raczej wyluzowaćChłopaki. Jedni i drudzy mają rację
Z tymi nartami to dobry przykład. Jeżdze na ciężkich, b. twardych slalomówkach i uwielbiam te narty. Ale innym takie narty nie leżą, bo wolą inne. Twin tipy, zjazdowe itp. Wszystkie są dobre, a każdy ma to co lubi, albo woli. Każdy wybiera to co bardziej mu leży, to co ma dla niego takie zalety, że wady stają się nieistotne. A gusta, przyzwyczajenia a nawet oddczucia
![]()
są różne
Więc zamiast podgrzewać atmosferę, po prostu wyluzujcie, odetchnijcie i idźmy na piwo
W końcu jesteśmy jedną wielką rodziną
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości