Wypadek na molo w Jastarni

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
DUCZE
Kontaktowanie:

Post29 cze 2011, 23:13

nie zrozumiałeś, przykro mi :(

kitemobile pisze:stary,

jeszcze nie taki stary
choć pewnie starszy od Ciebie

pzdr
ducze

bubi
Kontaktowanie:

Post30 cze 2011, 00:30

przykre że nawet ten spowodowany moim nieszczęsnym wypadkiem temat,który mógł wprowadzić wiele dobrego dla naszego wspólnego bezpieczeństwa się zepsuł:/

Jacek olsztyn
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 20 razy

Post30 cze 2011, 09:44

bubi pisze:przykre że nawet ten spowodowany moim nieszczęsnym wypadkiem temat,który mógł wprowadzić wiele dobrego dla naszego wspólnego bezpieczeństwa się zepsuł:/

Jak większość tematów z udziałem zakompleksionych ludzików z jadem i pianą na ustach :clap:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post01 lip 2011, 11:30

Crazy Horse pisze:Ja przyznaje bez bicia, że w sezonie odpalam czesto latawiec na łapach i przekazuje dziewczynie, klientowi, który idize na testy, czy kursantowi, choc zawsze mówię, że tak nie wolno.
Mozecie mnie zlinczować, no problem ale ciezko jest robic przysłowiowe "10 rzeczy na raz" przez kilka godzin w trapezie, a zakładanie go na 10 sekund i zdejmowanie co jakis czas, to dla mnie tak, jak zpainanie pasów w samochodzie kiedy wsiadam i wysiadam 10 razy w ciagu 1h odwozac dizecko do przedszkola, tankujac, robiac zakupy itp.

a ja nie widzę w tym żadnego problemu - w razie czego latawiec puścisz najszybciej jak się da. Jedyne ryzyko tych co tym latawcem dostaną jakby co, ale jeszcze nie widziałem, żeby luźno puszczony kite komuś zrobił krzywdę, a nie puszczony owszem...

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post01 lip 2011, 14:00

onzo pisze:
Crazy Horse pisze:Ja przyznaje bez bicia, że w sezonie odpalam czesto latawiec na łapach i przekazuje dziewczynie, klientowi, który idize na testy, czy kursantowi, choc zawsze mówię, że tak nie wolno.

a ja nie widzę w tym żadnego problemu - w razie czego latawiec puścisz najszybciej jak się da. Jedyne ryzyko tych co tym latawcem dostaną jakby co, ale jeszcze nie widziałem, żeby luźno puszczony kite komuś zrobił krzywdę, a nie puszczony owszem...

Szczególnie na łączce na Małym, gdzie jedyne ryzyko to, że wiewiórki z drzew postrąca.... ;)

Wróć do „Forum Główne”