Maly film z Rho

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post02 lip 2011, 11:16

TrueKejner pisze:
onzo pisze:kurcze co wy macie z tą kamerą :?: Fajne ujęcia, dobre tricki, a jakość jakby jakiś marniutki pokrowiec, albo nawet kręcone przez pończochę lub foliówkę. Da się coś z tym zrobić przed finalną wersją, czy to materiał jest w takim stanie :?:

Nie no wiem, ten mój filmik to straszne gówno. Ale chodzi o to, że myślałem, że mam rozwaloną kamerę i dopiero pod koniec wyjazdu kręciliśmy to może przez 20 min. Potem okazało się że kamera się zasoliła i w tym krótkim filmiku upchałem w sumie wszystkie ujęcia jakie miałem. Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś "ultra wiejskich amatorskich klipach", bo chciałem tylko pokazać, że coś się dzieje, a nie szokować tu jakąś hd pro produkcją. Jak będę kręcił teraz cały film to już się za to zabiorę porządnie.
może jest słaby ale i tak się jaram tym trailerem, bo na to co miałem wyszedł chyba najlepiej jak się dało- nawet trochę stylówy jest dobrej.

Widać że niektórym już sodówka do głowy uderza. Stary weź wyluzuj i nie obrażaj innych którzy umieszczają tu swoje filmiki pisząc "Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś ultra wiejskich amatorskich klipach". Nie chcesz słuchać konstruktywnej oceny na temat tego że ujęcia się wszystkie trzęsą albo że jakość obrazu mogłaby być lepsza tu wrzuć sobie filmik na facebooka i znajomi poklikają ci "lubie to" i będziesz szczęśliwy

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post02 lip 2011, 11:17

fokus123 pisze:Widać że niektórym już sodówka do głowy uderza. Stary weź wyluzuj i nie obrażaj innych którzy umieszczają tu swoje filmiki pisząc "Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś ultra wiejskich amatorskich klipach". Nie chcesz słuchać konstruktywnej oceny na temat tego że ujęcia się wszystkie trzęsą albo że jakość obrazu mogłaby być lepsza tu wrzuć sobie filmik na facebooka i znajomi poklikają ci "lubie to" i będziesz szczęśliwy

:?: :?: :?: :roll:

Awatar użytkownika
TrueKejner
Deska: Shinn
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 157 razy
Dostał piwko: 193 razy

Post02 lip 2011, 11:27

fokus123 pisze:
TrueKejner pisze:
onzo pisze:kurcze co wy macie z tą kamerą :?: Fajne ujęcia, dobre tricki, a jakość jakby jakiś marniutki pokrowiec, albo nawet kręcone przez pończochę lub foliówkę. Da się coś z tym zrobić przed finalną wersją, czy to materiał jest w takim stanie :?:

Nie no wiem, ten mój filmik to straszne gówno. Ale chodzi o to, że myślałem, że mam rozwaloną kamerę i dopiero pod koniec wyjazdu kręciliśmy to może przez 20 min. Potem okazało się że kamera się zasoliła i w tym krótkim filmiku upchałem w sumie wszystkie ujęcia jakie miałem. Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś "ultra wiejskich amatorskich klipach", bo chciałem tylko pokazać, że coś się dzieje, a nie szokować tu jakąś hd pro produkcją. Jak będę kręcił teraz cały film to już się za to zabiorę porządnie.
może jest słaby ale i tak się jaram tym trailerem, bo na to co miałem wyszedł chyba najlepiej jak się dało- nawet trochę stylówy jest dobrej.

Widać że niektórym już sodówka do głowy uderza. Stary weź wyluzuj i nie obrażaj innych którzy umieszczają tu swoje filmiki pisząc "Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś ultra wiejskich amatorskich klipach". Nie chcesz słuchać konstruktywnej oceny na temat tego że ujęcia się wszystkie trzęsą albo że jakość obrazu mogłaby być lepsza tu wrzuć sobie filmik na facebooka i znajomi poklikają ci "lubie to" i będziesz szczęśliwy

:?: :shock: :?: :shock: :?: :shock: :?: :shock:
przeczytaj sobie to jeszcze raz, bo zupełnie nie zrozumiałeś tego co napisałem...

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post02 lip 2011, 11:30

Smokie pisze:
fokus123 pisze:Widać że niektórym już sodówka do głowy uderza. Stary weź wyluzuj i nie obrażaj innych którzy umieszczają tu swoje filmiki pisząc "Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś ultra wiejskich amatorskich klipach". Nie chcesz słuchać konstruktywnej oceny na temat tego że ujęcia się wszystkie trzęsą albo że jakość obrazu mogłaby być lepsza tu wrzuć sobie filmik na facebooka i znajomi poklikają ci "lubie to" i będziesz szczęśliwy

Do kogo to było skierowane plizzz? Smokie, Lachon, TrueKejner czy może do kogoś jeszcze innego?
Może podaj jakiś klucz-podpowiedź co by było łatwiej takim ciemniakom jak ja odczytać to ze zrozumieniem :wink:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post02 lip 2011, 14:01

przyznam , że pogubiłem się w zależnościach tu..
filmy bez wypasu, ale fajnie że W OGÓLE są :idea: :hand: :thumb:

pozdr

ps: no i MUSZĘ coś napisać, bo też bym się chętnie pokłócił trochę :twisted:

Awatar użytkownika
TrueKejner

Post03 lip 2011, 12:03

fokus123
ultra wiejskie amatorskie klipy to była hipotetyczna nazwa wątku, który mógłby być założony specjalnie dla mojego niskobudżetowego traileru z Rodos. Nie ma to nic wspólnego z wątkiem "nasze amatorskie produkcje", który rzeczywiście istnieje. Nie miał też na celu obrażania żadnych forumowiczów wrzucających tam swoje filmiki. Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne.
Ale za tą wrzutę z fejsbookiem i sodówkę muszę napisać Ci, że zachowałeś się trochę jak totalna pałka.

pozdro :D

Awatar użytkownika
MatDe
Deska: Su-2
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post03 lip 2011, 14:00

Trzeci mały film z Rho a właściwie trailer naszego filmu który będzie można zobaczyć pod koniec sierpnia.

phpBB [video]

Awatar użytkownika
TrueKejner

Post03 lip 2011, 15:37

Kocham tego megaloop 313! w ogóle jesteśmy strasznymi pałkami bo trzeba razem zrobić ten film, w końcu jesteśmy kiteteamem... Spoko z nikona wyszły ujęcia.

Mat dobrze wkleiłeś tego back moba do switcha, hahaha! fajnie to wyglądało.

Awatar użytkownika
fokus123

Post03 lip 2011, 15:53

TrueKejner pisze:fokus123
ultra wiejskie amatorskie klipy to była hipotetyczna nazwa wątku, który mógłby być założony specjalnie dla mojego niskobudżetowego traileru z Rodos. Nie ma to nic wspólnego z wątkiem "nasze amatorskie produkcje", który rzeczywiście istnieje. Nie miał też na celu obrażania żadnych forumowiczów wrzucających tam swoje filmiki. Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne.
Ale za tą wrzutę z fejsbookiem i sodówkę muszę napisać Ci, że zachowałeś się trochę jak totalna pałka.

Zrozumiałem, że tak jak lachon uważasz swoją produkcję za mega profesjonalną i gardzisz wspólnym tematem który został założony dla takich właśnie rzeczy żeby nie robić do każdego filmiku osobnego tematu. Jeśli się pomyliłem to sorry

Famay
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 17 razy

Post03 lip 2011, 17:17

fokus123 pisze:
TrueKejner pisze:fokus123

Zrozumiałem, że tak jak lachon uważasz swoją produkcję za mega profesjonalną i gardzisz wspólnym tematem który został założony dla takich właśnie rzeczy żeby nie robić do każdego filmiku osobnego tematu. Jeśli się pomyliłem to sorry

Jego produkcja się przy tym krótko metrażowym filmiku się CHOWA :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post03 lip 2011, 19:13

Famay pisze:Jego produkcja się przy tym krótko metrażowym filmiku się CHOWA :!: :!: :!:

No to ja też coś dopiszę do tej fajnej komedii:

Sodówka MU ( miejsce na nazwę użytkownika )tak walnęła do łba, że zrobił to beznadziejne wideo wierząc że będzie choć ciut lepsze od poprzedniego.
Koniec końców ON to pałka i fejsbuk jeden :twisted:

Awatar użytkownika
TrueKejner

Post03 lip 2011, 20:06

fokus123. Zaczynasz mnie naprawdę wkurzać! Nie wiem czy jesteś na jakiś prochach, nic do ciebie nie dociera i chcesz zrobić trochę szumu, ale weź ogarnij trochę ten wątek! Twoje czytanie ze zrozumieniem jest na poziomie Warszawy po drugiej wojnie światowej. Ja nawet nie dodałem swojego filmiku do tego wątku- zrobił to Smokie. Gdyby nie on może nigdy nie musiał buś go oglądać i pisać o jakiś sodówkach. Więc twoje przekonanie, że uważam się za jakiegoś profesjonalnego producenta filmów jest w tym momencie śmieszne. Na serio weź sobie poćwicz wyłapywanie informacji z tekstu.
Poza tym uważam, że w sumie spoko wyszło, ponieważ powstał nam mały wątek z filmikami z Rodos i to jest cool.
Femay i Bracuru, szczególnie Bracuru- nie wiem za bardzo o co wam chodzi. Proszę tylko, żeby to nie było negatywne, bo już jedna osoba na wątek wystarczy.
Pogrubiłem specjalnie najważniejsze fragmenty tego postu tak dla ułatwienia.

Awatar użytkownika
fokus123

Post03 lip 2011, 22:48

Stary napisałem ci, że odebrałem twojego posta jako ironię i sarkazm i jeśli się pomyliłem to sorry więc o się ciśniesz dalej? Komentowałem twoją wypowiedź a nie linka który dał smokie. Jak masz jakiś problem to zapraszam do Koszalina to sobie to wyjaśnimy na miejscu. "Poza tym uważam, że w sumie spoko wyszło, ponieważ powstał nam mały wątek z filmikami z Rodos i to jest cool." Dla mnie to jest zaśmiecanie forum no chyba że z każdej miejscówki robimy osobny topic. "Twoje czytanie ze zrozumieniem jest na poziomie Warszawy po drugiej wojnie światowej." to zadnie jest bez ładu i składu bo nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale może jesteś w tych 25% osób co nie zdało w tym roku matury albo na ich poziomie to by wyjaśniało wszystko dla mnie w tym temacie.

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post03 lip 2011, 22:50

TrueKejner pisze:szczególnie Bracuru- nie wiem za bardzo o co wam chodzi.

...ja od dziesięciu postów w tym wątku nie wiem o co tu wogóle chodzi i mam total polewke z tej spinki o nic.
Myślałem, że ktoś podchwyci moją ironię z ostatniego postu i będzie kontynuował ten abstrakcyjny słowotok :lol: :lol: :lol:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post03 lip 2011, 23:00

TrueKejner pisze: Twoje czytanie ze zrozumieniem jest na poziomie Warszawy po drugiej wojnie światowej.

łooo jaki diss dobry :thumb:

MatDe - mega 313 loop :shock: Szczerze mówiąc, jeszcze czegoś takiego w PL nie widziałem...może się mylę.

TrueKejner - nie spinaj, chyba się nie zrozumieliście szczerze mówiąc ;)

Wróć do „Forum Główne”