TrueKejner pisze:onzo pisze:kurcze co wy macie z tą kamerąFajne ujęcia, dobre tricki, a jakość jakby jakiś marniutki pokrowiec, albo nawet kręcone przez pończochę lub foliówkę. Da się coś z tym zrobić przed finalną wersją, czy to materiał jest w takim stanie
Nie no wiem, ten mój filmik to straszne gówno. Ale chodzi o to, że myślałem, że mam rozwaloną kamerę i dopiero pod koniec wyjazdu kręciliśmy to może przez 20 min. Potem okazało się że kamera się zasoliła i w tym krótkim filmiku upchałem w sumie wszystkie ujęcia jakie miałem. Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś "ultra wiejskich amatorskich klipach", bo chciałem tylko pokazać, że coś się dzieje, a nie szokować tu jakąś hd pro produkcją. Jak będę kręcił teraz cały film to już się za to zabiorę porządnie.
może jest słaby ale i tak się jaram tym trailerem, bo na to co miałem wyszedł chyba najlepiej jak się dało- nawet trochę stylówy jest dobrej.
Widać że niektórym już sodówka do głowy uderza. Stary weź wyluzuj i nie obrażaj innych którzy umieszczają tu swoje filmiki pisząc "Także równie dobrze mój filmik może wylądować w jakiś ultra wiejskich amatorskich klipach". Nie chcesz słuchać konstruktywnej oceny na temat tego że ujęcia się wszystkie trzęsą albo że jakość obrazu mogłaby być lepsza tu wrzuć sobie filmik na facebooka i znajomi poklikają ci "lubie to" i będziesz szczęśliwy