polski shred w Azji- 0.33 kiteteam'u

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 14:24

Dzisiaj o 0730 było ponoć o sukcesie Juniora w TVN24 :shock:
Ktoś widział tą straszną promocję kitesurfingu :wink:
Jakieś szanse na link?

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 16:25

gut, czyli się zainteresowali czymś innym niż kopana.
za ta promocje 100 lat banu , dożywotnio ;) tłumy zaleją plaże na helu. :doh:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 17:04

zaq pisze:gut, czyli się zainteresowali czymś innym niż kopana.

Nie maczałeś w tym swych palców? :wink:

Awatar użytkownika
TrueKejner
Deska: Shinn
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 157 razy
Dostał piwko: 193 razy

Post24 lut 2012, 09:04

Na blogu wrzuciłem kilka fotek z rozdania nagród. Bardzo fajna ceremonia z wieloma podziękowaniami. Ustawili dla nas kilka rzędów przyozdobionych w kokardki krzeseł, także siedzieliśmy sobie wygodnie podczas tych wszystkich przemówień. Rozdano kilka dodatkowych nagród, w tym jedną specjalną za naprawdę niesamowity freestyle na wavewówce (kickflipy, skoki, po prostu szok!). No i na koniec przeszliśmy do nagród za poszczególne konkurencje. Po wszystkim zrobiliśmy jeszcze wspólną fotkę i ruszyliśmy na imprezę do klubu Pogo. Było ekstra- tylko więcej tak świetnie zorganizowanych eventów!!!

A teraz przeniosłem się do Tajlandii razem z chłopakami z Kanady. Wczoraj mieliśmy tak niesamowitą sesję za główkami portu. Totalnie płaska woda i równy wiatr. Dzisiaj mieliśmy cisnąć na sliderze ale jakoś nie ma wiatru na razie. Bynajmniej cieszę się tak bardzo, że tu przyjechałem- jest znacznie lepiej niż w tym czopiastym Mui Ne. No tylko, że za bardzo nie wieje...

Awatar użytkownika
boldek
Deska: Shinn Ronson, Sling Celeritas
Latawiec: Eleveight RS 8, 10, 12
Postawił piwka: 50 razy
Dostał piwko: 72 razy

Post24 lut 2012, 09:30

TrueKejner pisze:Na blogu wrzuciłem kilka fotek z rozdania nagród. Bardzo fajna ceremonia z wieloma podziękowaniami. Ustawili dla nas kilka rzędów przyozdobionych w kokardki krzeseł, także siedzieliśmy sobie wygodnie podczas tych wszystkich przemówień. Rozdano kilka dodatkowych nagród, w tym jedną specjalną za naprawdę niesamowity freestyle na wavewówce (kickflipy, skoki, po prostu szok!). No i na koniec przeszliśmy do nagród za poszczególne konkurencje. Po wszystkim zrobiliśmy jeszcze wspólną fotkę i ruszyliśmy na imprezę do klubu Pogo. Było ekstra- tylko więcej tak świetnie zorganizowanych eventów!!!

A polska flaga była? :wink:

Awatar użytkownika
TrueKejner

Post24 lut 2012, 13:22

Jeszcze biało-czerwony dresik, czapka z daszkiem i wielki baner "Jestem z Polski"... Nie, i tak bez tych wszystkich gadżetów wszyscy wiedzieli, że jestem rzeźnikiem ze słowiańskiej ziemi. :wink:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post25 lut 2012, 07:53

Marek! Miałeś mi sprzedać Cabrinhę .... :( :( :( :!: Czekam na tą z Tajlandii w takim razie :idea: :thumb:

Awatar użytkownika
TrueKejner

Post25 lut 2012, 16:20

Mieliśmy dzisiaj w końcu porządną sesję. Wiało na 13stki, ale było całkiem fajnie i płasko. Już nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo pływałem, bo byłem na wodzie nonstop ponad 2h. Mam też kilka tricków na kamerze w tym ładnego slima do blinda, także jestem całkiem zadowolony. Jest dobrze!

Awatar użytkownika
janciowodnik
Deska: su-2
Latawiec: rabbit gang
Postawił piwka: 9 razy

Post25 lut 2012, 19:48

TrueKejner pisze:... bez tych wszystkich gadżetów wszyscy wiedzieli, że jestem rzeźnikiem ze słowiańskiej ziemi. :wink:

w końcu mnie coś rozbawiło w ten wietrzny ale niestety skuty lodem dzień, Kejner zmieniaj nika na SŁOWIAŃSKI RZEŹNIK :thumbsup:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post26 lut 2012, 10:07

TrueKejner pisze:Na blogu wrzuciłem kilka fotek z rozdania nagród. Bardzo fajna ceremonia z wieloma podziękowaniami.

W celach archiwizacji :wink:
phpBB [video]

jacekdaktera
Dostał piwko: 30 razy

Post27 lut 2012, 20:59

Gratulacje dla Juniora. Pozdro.

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post28 lut 2012, 08:47

Ja posyłam szczere gratsy Juniorowi... widzę, że daje super czadu! :thumb:
... i Kasi Lange, której mocno kibicuję, bo pięknie dziewczyna jeździ... i wiem czemu nie doceniono jej we freestylu... :evil:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post28 lut 2012, 10:40

surfbabe pisze:... i Kasi Lange, której mocno kibicuję, bo pięknie dziewczyna jeździ... i wiem czemu nie doceniono jej we freestylu... :evil:

Myślę, że jak jeszcze trochę potrenuje to będą ją doceniać oj będą, choć że tak powiem krótko Susi nie robi trudnych rzeczy, a już kilka lat ją doceniają ;)

Awatar użytkownika
TrueKejner

Post28 lut 2012, 11:26

Od kilku dobrych dni mamy naprawdę świetne warunki w Pranburi. Wiatr nie jest za mocny, ale mamy tutaj w okolicy kilka naprawdę niesamowitych spotów. Dzisiaj ziomy z Kanady muszą niestety wracać do kraju- szkoda bo naprawdę tyle się z nimi naśmiałem no i zawsze było z kim popływać. Ostatnie 3 dni przeznaczyliśmy na kręcenie i muszę przyznać, że wykonaliśmy kawał naprawdę porządnej roboty. Spędzaliśmy po kilka godzin dziennie na wodzie, targaliśmy cholernie ciężki slider- było to wykańczające. Nawet teraz jak to piszę mam nadal zaciśnięte dłonie od trzymania baru i dziury, których już nie jestem w stanie zliczyć. Jutro robię na bank dayoffa bo już nie wyrabiam.
Bynajmniej możecie spodziewać się naprawdę fajnego filmu- mam kilka tricków, których w Polsce nikt jeszcze nie widział.

Poza tym prognoza jest nadal bardzo dobra, robią tu najlepsze szejki kawowo-bananowe i kupiłem rower w tesco za 88zł.

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post08 mar 2012, 18:40

Tutaj ładna pamiątka z Wietnamu:
phpBB [video]

Wróć do „Forum Główne”