Ktoś widział tą straszną promocję kitesurfingu

Jakieś szanse na link?
TrueKejner pisze:Na blogu wrzuciłem kilka fotek z rozdania nagród. Bardzo fajna ceremonia z wieloma podziękowaniami. Ustawili dla nas kilka rzędów przyozdobionych w kokardki krzeseł, także siedzieliśmy sobie wygodnie podczas tych wszystkich przemówień. Rozdano kilka dodatkowych nagród, w tym jedną specjalną za naprawdę niesamowity freestyle na wavewówce (kickflipy, skoki, po prostu szok!). No i na koniec przeszliśmy do nagród za poszczególne konkurencje. Po wszystkim zrobiliśmy jeszcze wspólną fotkę i ruszyliśmy na imprezę do klubu Pogo. Było ekstra- tylko więcej tak świetnie zorganizowanych eventów!!!
TrueKejner pisze:... bez tych wszystkich gadżetów wszyscy wiedzieli, że jestem rzeźnikiem ze słowiańskiej ziemi.
TrueKejner pisze:Na blogu wrzuciłem kilka fotek z rozdania nagród. Bardzo fajna ceremonia z wieloma podziękowaniami.
surfbabe pisze:... i Kasi Lange, której mocno kibicuję, bo pięknie dziewczyna jeździ... i wiem czemu nie doceniono jej we freestylu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości