Jezeli nie jest tak jak JA mówie to czemu zawody i sytuacja zawodnikow wyglada tak jak wygląda?
Moze dogadujecie sie dlatego, ze lubicie sie jako "prywatne osoby" ?
Pozdrawiam
Miłego i już więcej sie nie udzielam gdyż... nie ma to sensu

Lachon pisze:to ja obale wszystkie Twoje
eska pisze:Lachon pisze:to ja obale wszystkie Twoje
Skończyłam dyskusję z Tobą, możesz sobie obalać co chcesz. I jeszcze jedno - ośmieszyłeś się wystarczająco bo konkurencją dla Sieplywa nie jesteś żadną w chwili obecnej, no ale wszystko zawsze może się zmienić, płakać nie będę
Smokie pisze:jas. pisze:Ostatni sezon przypomnijmy skonczyl sie tak:
1st Youri Zoon: Slingshot
Taki maly szczegol co![]()
i jeszcze 5 - Helena Brochocka - Slingshot
TrueKejner pisze:..
...Spiessberger i Schitzhofer zgubili bagaż- może jakiś spisek?
Lachon pisze:...
Skąd ma być sponsor? Jak firmie xx przełoży się na wizerunek to, że zasponsorują mistrza polski w KS jak dla 80% ludzi w Poldonie słowo KITESURFING kojarzy się z pływaniem na zatoce na WS przy 12 knotsach..
Wiem z życia i doświadczenia, że jak duże corpo ma wydać na reklamę w TV, a na zasponsorowanie zawodnika w PL to wyda na reklame bo zobaczy ją 10 mln ludzi, a zawodnika ile ? 10 tysięcy ? Max...
....
Lachon pisze:...
Hehe no wydaje mi sie,ze sie ne przekłada bo kosmetyków AA nie uzywam, w diverse nie chodze, a polo...nawet nie wiem gdzie jestgdyby bylo tak pieknie jak mowisz to czemu w sporcie nie ma serio dużych graczy - old spice/ gillette/ Coca cola / masterfood/ procter. Chcialem organizować z nimi zawody i zrobic teamy extreme. Nie opłaca sie. Tak samo Orange? Ile wytrzymalo 1? 2 sezony?
zaq pisze:Czasem trzeba przypomnieć podstawy, bo brutalna rzeczywistość gospodarki nie jest chyba znana. To nie książka, ale systematyka.
Niestety nie wszyscy to wiedzą, stad napisałem co napisałem. Z szablą na czołgi można się porywać, tylko po co?
Nawet wsparcie rodziców nie wystarczy by sie przebić. 2-3 przypadki swiatowe, to nie pomysł na długą ławkę zawodników.
Btw. brak zawodów i oferty dla amatorów, to też nie buduje klimatu rywalizacji.
Z organizacją mogę się zgodzić - to kwestia formuły zawodów i PR, marketingu wokół zawodów
Ze sponsorowaniem, nie - KS nie jest sportem gdzie pojawi się realny pieniądz. Do czasu jak KS jest w medialnym getcie. Na własne życzenie,
ale to inna rozmowa i nie w tym miejscu. Do czasu jak nie będzie fun & lifestyle przekazu, jest to co jest. To praca u podstaw, na długo i wielu.
Nie ma na to sił ani środków.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości