ooo nie bylo mnie tu trochę i mój ulubieniec powrócił? hahah
W kwestii banów i piwek, nie róbcie kółka wzajemnej adoracji vs sekta wyklętych. KF to zwykłe forum!
Neykon pisze:W kwestii banów i piwek, nie róbcie kółka wzajemnej adoracji vs sekta wyklętych. KF to zwykłe forum!
Często piwka sypią się w wątkach z ostrym sporem. Zwolennicy jednej jedynie słusznej racji obdarowują się piwkami za dowalenie wyznawcom racji przeciwnej. Przeciwnicy zachowują się w rewanżu podobnie.BraCuru pisze:Podobnie z piwkami - nie zauważyłem specjalnie nabijania sobie piwek.
Więc o co chodzi w szczegółach o te kółka WA?
desperadek pisze:Często piwka sypią się w wątkach z ostrym sporem. Zwolennicy jednej jedynie słusznej racji obdarowują się piwkami za dowalenie wyznawcom racji przeciwnej. Przeciwnicy zachowują się w rewanżu podobnie.
Neykon pisze:ooo nie bylo mnie tu trochę i mój ulubieniec powrócił? hahah
Neykon pisze:soraya pisze: w odroznieniu od Neykona nie wezme ani aparatu ani kamery, robie to dla siebie !!!
pozdro
tak sie sklada ze nie mialem ani aparatu ani kamery(co nie zmienia faktu ze foty i zdjecia sa)
soraya pisze:tylko krytykuje, gdybys widziala ich nad ta woda , jakie rzezbienie to bylo , kupa smiechu
ty sie posmiales, ja dupe pomoczylem wiec dla mnie jest OKsoraya pisze:robie to dla siebie !!!
a ja robie to dla szpanusoraya pisze:Wasze fotki i filmiki pokazujace "ekstremalne" wysilki i wiedzialem ze zrobicie z siebie bohaterow.
a to ciekawe![]()
bohaterow powiadasz![]()
no coz tym razem zostalem rozszyfrowanyboszz nie zniose prawdy
Pablo pisze:od razu widzisz która odpowiedź dostała najwięcej głosów i możesz przeczytać tylko tę jedną. Ponadto komentarze mają też punktację oraz kolory liczb dzięki czemu można czytać wybiórczo - jeśli chcesz. Dzięki temu widzisz nawet która odpowiedź jest w danym temacie uznana za najlepszą -> szczególnie przydatne dla początkujących, którym czasem ciężko się rozeznać czy niektóre posty to nie żart.
G2N pisze:Tylko najważniejsze, żeby została zachowana ciągłość postów i żeby plusowane odpowiedzi nie były automatycznie wyciągane ponad inne (coś w stylu "najlepsza odpowiedź), bo wtedy popsuje się klasyczna forma forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości