maliniak pisze:Kulki kulkami... ja się pytam gdzie takie panny pływają jak na zdjęciu?!
Maliniak, no na Zegrzu to na pewno nie, heheh.
ale na Helu coraz więcej takich.

maliniak pisze:Kulki kulkami... ja się pytam gdzie takie panny pływają jak na zdjęciu?!
24SURFpl pisze:Gdyby ktoś twierdził że Fireball nie nadaje się do Unhooked to Alby Rondina wszystko podsumował
24SURFpl pisze:https://web.facebook.com/albyrondina/videos/1321610697861317/
Gdyby ktoś twierdził że Fireball nie nadaje się do Unhooked to Alby Rondina wszystko podsumował
Na ponowne wpięcie musiał się skupić na sekundę dłużej .
Atris pisze:24SURFpl pisze:https://web.facebook.com/albyrondina/videos/1321610697861317/
Gdyby ktoś twierdził że Fireball nie nadaje się do Unhooked to Alby Rondina wszystko podsumował
Na ponowne wpięcie musiał się skupić na sekundę dłużej .
Na tym filmiku nic nie pokazali bo akurat moment ponownego wpiecia po skoku zostal wyciety![]()
A jedna jakolka wiosny nie czyni wiec nie ma sie poki co czym podniecac
Famay pisze:
Jak się wypina na tym systemie to najwidoczniej z wpięciem nie ma problemu :p
Ja bym najpierw polecał przetestować ,a potem a potem hejtować ! W Polsce mam wrażenie , ze ludzie dużo gadają i mało robią ... Ciekawe ile osób które wystawiło negatywną ocenę w ogóle widziało tego Fireballa w rzeczywistości ?![]()
Opinie proszę wystawić po wypróbowaniu DZIĘKUJE I NARA !
Atris pisze:Famay pisze:
Jak się wypina na tym systemie to najwidoczniej z wpięciem nie ma problemu :p
Ja bym najpierw polecał przetestować ,a potem a potem hejtować ! W Polsce mam wrażenie , ze ludzie dużo gadają i mało robią ... Ciekawe ile osób które wystawiło negatywną ocenę w ogóle widziało tego Fireballa w rzeczywistości ?![]()
Opinie proszę wystawić po wypróbowaniu DZIĘKUJE I NARA !
Czytaj ze zrozumieniem zanim kogos skrytykujesz bo w poscie nie ma ani slowa odniesienia do samego FB tylko do maketingowego filmiku i faktu uzycia UH
Famay pisze:Atris pisze:Famay pisze:
Owszem fireball został zrobiony z myślą dla takich ludzi jak Ty , czyli na etap freeride i pierwszych skoków , ale Alberto pokazuje , że nie stanowi to problemu przy UH !
Nie będę się droczyć tylko poczekam aż dotkniesz , albo i przetestujesz .
I następnym razem trzymaj się tematu i również czytaj ze zrozumieniem ...
Atris pisze:A skad wiesz, ze akurat FB jest dla mnie?
Co jak co ale tematu to ja sie trzymam i nie uprawiam hejtu jaki wlasnie zaczeles wobec mnie.
To forum jest po to zeby na nim wyrazic swoja opinie a nie naskakiwac na kogos bez powodu![]()
Trzymaj sie wiec ode mnie z daleka ze swoimi uwagami na temat mojej osoby Mr Famay
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 13 gości