przemass pisze:Szczerze mówiąc, jeszcze czegoś takiego w PL nie widziałem...może się mylę.
A byłeś sprawdzić to na Ekolagunie?

BraCuru pisze:przemass pisze:Szczerze mówiąc, jeszcze czegoś takiego w PL nie widziałem...może się mylę.
A byłeś sprawdzić to na Ekolagunie?
MatDe pisze:Nie boję się krytyki, sam zdaję sobie sprawę ze słabej jakości, ale po prostu chciałem coś już wrzucić. Byliśmy tam pierwszy raz średnio przygotowani. Teraz weźmiemy statyw i na pewno będzie już lepiej. Myślę że problemem też jest D90, którym nagrywaliśmy większość ujęć. Teraz zmienimy obiektyw na lepszy i na pewno będzie trochę lepiej. Przyłożymy się też bardziej do tego nagrywania i zobaczymy co z tego wyjdzie.
przemass pisze:Montaż jest fajny tak czy siak, pytanie jak poradzić sobie z wrzuceniem całości na Vimeo - nie ma problemu z wciśnięciem tam plików powyżej 300 Mb?
luzszymon pisze:No koniecznie, bo triczki konkret!
przemass pisze:nie ma problemu z wciśnięciem tam plików powyżej 300 Mb?
przemass pisze:Nie muszę - gdy wieje, cała "Ekolaguna" przypływa do nas ..
MatDe pisze:To Łukasz zrobił megaloop backloop 313 i robił to już dosyć dawno
Ziomek. pisze::
zbierają pochwały od kursantów molosurf - niejednokrotniei płyną dalej, gdzie mniej grzybów , żelazek i przebierańców
przemass pisze:Nie muszę - gdy wieje, cała "Ekolaguna" przypływa do nas ..
Ziomek. pisze:..tja, z szefem Wojtkiem i Iwonką, Adamem z bramy oraz Panią Irenką z Toalet oraz oczywiście Tupakiem z Pizzy
przypływają, pokazać, że na wodzie jest ZDECYDOWANIE inaczej niż na forum, które zniesie wszystko
![]()
zbierają pochwały od kursantów molosurf - niejednokrotniei płyną dalej, gdzie mniej grzybów , żelazek i przebierańców
onzo pisze:MatDe pisze:To Łukasz zrobił megaloop backloop 313 i robił to już dosyć dawno
tego megaloopa zobaczyłem dopiero za 3 razem oglądania filmiku, ale może coś mnie rozproszyło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości