naklejka warta niezłą sumkę...

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 20:24

Za słownikiem wyrazów obcych i zwrótów obcojęzycznych:

"plagiat kradzież lit., art., nauk.; przywłaszczenie cudzego pomysłu, dzieła, utworu, podanie ich (w całości lub części) za własne, opublikowanie ich pod własnym nazwiskiem; piractwo lit."

Oczywiście - możesz mi Dr wytknąć, że "opublikowałem to pod własnym "nazwiskiem"", ale niestety inaczej sie nie da. Mogłem wejść jako gość, ale tu nie o to chodziło. Tak więc trudno tu mówić o jakimkolwiek przywłaszczeniu, nie sądzisz :?: Poza tym jak już koledzy wspomnieli naklejka jest na tyle uniwersalnym "tworem", że trudno w tym przypadku o nie powielanie części pomysłu. Z drugiej strony możesz się czepiać tylko o tekst na górze, ale trudno, żeby był inny. Jest krótki, zwięzły - zresztą sam o tym wiesz.
Na koniec - mnie naprawdę wisi czy ktoś to wykorzysta czy nie - dałem to jako alternatywę dla Twojego, wydaje mi się coraz bardziej komercyjnego "produktu". Ale to jest tylko projekt, którego nadal nie wykonałem, a który mógłby być jedynie "reklamówką" kiteforum.pl, a nie jakiejkolwiek innej firmy, organizacji, team'u czy czegokolwiek innego. I z pewnością, w żadnym miejscu nie ma wzmianki, że jestem tego autorem.

Aha - moja refleksja na temat Pablo:

Czy podanie adresu w domenie kiteforum.pl jest jednoznaczne z informacją, że kiteforum.pl jest polskim dystrybutorem :?: Czy wg Ciebie, gdybym był dystrybutorem czegokolwiek - siusiającyh misiów pluszowych - i gdybym podał adres jako powiedzmy onzo@interia.pl, to powiedziałbyć, że to interia, albo, że RMF.FM jest dystrybutorem siusiającyh misiów pluszowych :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 20:49

kamilKITE pisze:1. Czy ktos widzial aby Pablo kiedykolwiek promowal SS na lamach forum?

Ależ oczywiście że tak. Przecież kiteforum.pl jest zawalone reklamami, co chwile widzę logo SS nawet ze skrzynki pocztowej w moim domu wysypują sie tony naklejek SS. A jakby tego było mało , w Marcu Pablo zalożył topic z ofertą sprzedaży deski Slingshota w dziale Giełda! Oto dowód http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... =slingshot .

A tak na serio to ktoś przestałby się na tym forum kompromitować...

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 20:54

oj za dużo komercji w tym wszystkim, co widać również w innych postach.
chyba nie temu ma służyć to forum :twisted:

tak mi się zdaję, że co niektórzy myślą tylko o tym jakby się nachapać.

ciekawe co o tym wszystkim myślą chłopaki z Iraqu :wink:

zobaczcie sami:

Obrazek

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 21:48

Blekota! Twoje zdjęcia łagodza wszelkie konflikty :clap:

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 22:10

eutanator dał mi naklejkę za darmo...to mi sie podobało i to, czy ją wykorzystam należy tylko do mnie :D

tak swoja drogą - panowie dużo w tym temacie o komercji :cry:

nie chce tu nikogo bronić - ale znam osobiście Dr. E i gość ma zajawkę na kita i nie wiem czemu wszyscy się go tak czepiają...

to moje skromne, szczere zdanie - nic więcej...

pozdro

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post12 maja 2004, 10:31

Witam !

Nie wbijam się w temat naklejek bo jest mi to akurat obojętne kto za ile itd. ale bardzo mi się podoba fotka z Iraku. Gdybym mógł zamówić dla siebie taką z dedykacją w tym stylu lub podobną to na bank powiesił bym ją nad swoim kominkiem na chacie w pięknej ramce.

Pozdrawiam Kiciarzy w Iraku
Adamski_Ustka wraz Teamem :lol:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post12 maja 2004, 16:16

Zajrzyj do tematu "Dla wszystkich sztywniaków", tam jest link a potem to już tylko make new (albo create... coś w tym stylu)

Awatar użytkownika
Blekota
Kontaktowanie:

Post12 maja 2004, 21:50

Adamski_Ustka pisze:Witam !

Nie wbijam się w temat naklejek bo jest mi to akurat obojętne kto za ile itd. ale bardzo mi się podoba fotka z Iraku. Gdybym mógł zamówić dla siebie taką z dedykacją w tym stylu lub podobną to na bank powiesił bym ją nad swoim kominkiem na chacie w pięknej ramce.

Pozdrawiam Kiciarzy w Iraku
Adamski_Ustka wraz Teamem :lol:

dzis mówisz - dziś masz :wink:

specjalnie dla Adamskiego prosto z Iraqu:

Obrazek

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post12 maja 2004, 22:25

:lol:

Awatar użytkownika
Max

Post14 maja 2004, 00:32

Witam wszystkich kiteforumowiczów myślę że projekt naklejki Onzo jest spoko i nie tylko mi się podoba mam nadzieję. Więc jeśli ktoś by miał dojścia i możliwość zrobienia jej w cenie o jakiej mówił MassTurbo czyli 600 zł za 400 szt. To ja chętnie kasę wyłoże i zasponsoruje produkcje i wszyscy będziemy mogli obklejć nasze denie.
Czekam na odezwę
PZDR

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post14 maja 2004, 07:30

hej znam czlowieka ktory to zrobi za te pieniadze .... a moze nawet troche taniej

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post14 maja 2004, 10:49

Good luck to chyba należy się tym co stoją za tą tekturką. Ale dzięki za wyrazy miłości Blekota :lol: nie wiedziałem że kochasz inaczej :lol:

Co do naklejek nareszcie może się coś ruszy znalazł się i wykonawca i wykładowca kasy.
Więcej determinacji w działaniach chłopaki :thumb:

Awatar użytkownika
Blekota
Kontaktowanie:

Post14 maja 2004, 11:09

Adamski_Ustka pisze:Good luck to chyba należy się tym co stoją za tą tekturką. Ale dzięki za wyrazy miłości Blekota :lol: nie wiedziałem że kochasz inaczej :lol:

przecież to oni Cię pozdrawiają, a nie ja :D

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post14 maja 2004, 11:21

ok ok :lol: :lol: :wink:

Hydraulik

Post14 maja 2004, 21:01

Dr_hydrozoID pisze:...a w dodatku czy nie podoba wam się nasz kiter Diabollo?

NIE...!!!

Może KiteOLO... prezydent wszystkich Polaków.

Robert W.

Wróć do „Forum Główne”