Smokie pisze:Kto zgadnie na jakim latawcu już za bardzo nie chcieli pływać?
na waroo

maski pisze:
czilałt chłopaki miałem na myśli inną markę(zerknijcie na temat postu)
widzisz smoku cos narobil:):)
Ziomek. pisze:
ja słyszałem że inne są najlepsze - ale na razie widzę tylko że są najtańsze![]()
![]()
a to mało wymierny skutek "najlepszości"
Belzebub_Wro pisze:Panowie i Panie
Czemu w tym temacie jak i niektorych innych firma Naish funkcjonuje jak chlopiec do bicia Czy mozecie konkretnie zarzucic latawcom tej firmy oprocz tego za sa tansze niz konkurencja ?
Mysle ze z konstrukcją Torch z rocznikow 06/07(08 nie znam ) z przeznaczeniem freestyle moze mierzyc sie niewiele latawcow Mimo ze zapewne nie wymiatam jak wiekszosc tu wypowiadajacych sie to jednak sa to latawce szybkie zwrotne stabilne przyjazne uzytkownikowi no i pancerne
Co do Ozonow to zagadnieniem dla mnie bylo podniesienie ich z wody a w cabrinha trwalosc
pozdr
bobek_h pisze:chodź sam pływam na northachDla mnie jedną z najgorszych marek jest tak częsta tu na forum inna marka:P
bobek_h pisze:Belzebub_Wro pisze:P
A cabrinha przecież już wyprodukowała na ten rok jakieś tam pancerne niby konstrukcje
Pozdro
Kosek pisze:bobek_h pisze:chodź sam pływam na northachDla mnie jedną z najgorszych marek jest tak częsta tu na forum inna marka:P
ja tez plywam na northach i tą "tak czestą tu na forum inna marke" uwazam za rewelacyjna
ba nawet juz kupilem 9m 08
eska pisze:
No i Cabrinha wstaje z wody NAJLEPIEJ z wszystkiego, ale tych co nie wierzą i tak nikt nie przekona![]()
Belzebub_Wro pisze:Elo Darek
Jesli chodzi o trwalosc Naisha;model Torch to dla mnie od rocznika 06 to latawiec nie do zabicia (05 zamordowalem dzielac go na dwie czesci )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości