Za wzór służył CYMK?

Wesoły,żywy i co najważniejsze nie przesadzony więc git:)
A jakieś foty nowego LaLuzika?
Tak samo jak '09 czy również coś nowego?
can't wait to ride 'em!
szalom
Crazy Horse pisze:kowalm pisze:bar, barem jak pewnie zauważyłeś sam od starszych (od 2009 chyba jest ids jak się mylę to mnie popraw) "Kabrhhiini" według mnie zresztą lepszy bar ...
pytanie co po 2 stronie?
a Xenon rzeczywiście wyjątkowo dobry design, jak pływa tak jak wygląda to baardzo ok
Wiem, jest duża szansa, że ma mixa, faktycznie 09 nie należał do moich ulubionych, a kwestia profilu pod dłońmi mogłaby powrócić...
Smokie pisze:Vi na 1 miejscu w łejwiePaulina druga
Pieknie
![]()
gratulacje
holender_ pisze:Fotki zacne trzeba przyznać a i ja miałem okazje Wszystkich poznać którzy są na tych fotkach ( POZDRAWIAM), i to wszystko przemassowi musze zawdzięczać bo w tamtym roku zanim zaczołem myśleć o wakacjach to nie wiedzialem jeszcze ze pojade właśnie do Brazylii i szkółki aloha-brazil,pisałem jeszcze do innych ludzi którzy okazali sie mniej konkretni?!
przemass odrazu powiedział dawaj holender zorganizujemy wszystko na cacy i bedzie gites i tak tez sie stało,juz po wyjsciu z lotnniska poczułem sie bezpiecznie kiedy zobaczyłem goscia z kartkom i napisem holender paracuruzawiózł mnie na umówione mmiejsce gdzie odebrał mnie przemass z kasią ...byłem tam miesiąc więc długo mógł bym opowiadać
![]()
Jak by ktoś sie wybierał w następnym roku to polecam przemassa i aloha-brazil potrafi ogarnąć wszystkie problemy!!!
przemass obrigado... podzi-k-re ...hahahahahahaha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości