Mincek pisze:Informacje z Polskiego Radia Czworka - rzeczniczka prasowa mowi wlasnie ze sluzby ratunkowe dzialaly do du.py.
czyli nie tylko my to wiemy....
lui$ pisze:Moi drodzy poczekajmy az Janek wroci i ekipa będzie oceniac pomoc... nie ma co gdybac… poki co Gregorg i reszta najbliższych niech wrzuca info... my trzymajmy kciuki i monitorujmy !!! Janek do zobaczenia na spotach w brzeznie i w porcie na falce !!!
ZIMAS pisze:nowy koordynat z 11.08
27.50046
034.93923
co znaczy ze Janek żyje, mam nadzieje ze zaraz go złowią
Choć 4B to nie wiele ale morze jest mocno po wczoraj rozbujane i sa biale grzywy wiec trudno dojrzec (wiesci od osoby uczestniczacej bezposrednio w akcji)
Myślę ze komentarze w stylu jak ukarać konsula, czy prowadzących akcje ratownicza powinny zostać wstrzymane aż do momentu zakończenia akcji
Na razie jest wazne zeby Janka znalezli i bezpiecznie dostarczyli do brzegu.
Ludzie pomagający i uczestniczący w akcji, w Egipcie i z Europy robią wszystko żeby akcje usprawnić i koordynować.
Pozdro i badzmy dobrej mysli
wenzel pisze:Chyba to kosmici z innej planety takie bzdury mogą wygadywać . Kto widział śnieg na morzu czerwonym
wenzel pisze:Chyba to kosmici z innej planety takie bzdury mogą wygadywać . Kto widział śnieg na morzu czerwonym
aro pisze:wenzel pisze:Chyba to kosmici z innej planety takie bzdury mogą wygadywać . Kto widział śnieg na morzu czerwonym
kiedyś już dochodziło tam do dziwnych zjawisk, np. wtedy kiedy morze się rozstąpiło
yaroo pisze:aro pisze:wenzel pisze:Chyba to kosmici z innej planety takie bzdury mogą wygadywać . Kto widział śnieg na morzu czerwonym
kiedyś już dochodziło tam do dziwnych zjawisk, np. wtedy kiedy morze się rozstąpiło
Tak a tym razem to pewnie zamarznie
Robertz pisze:Jak słyszę te brednie polskich władz, to mnie krew zalewa. Mają głęboko w dupie co się dzieje z obywatelem. Ważniejszy jest dla nich konflikt Tusk-Kaczyński niż życie i los człowieka z pasją.
Śnieg w tamtym rejonie? Chyba w toalecie na lusterku u Konsula...
Dziękuję Eska, że powiedziałaś jak jest naprawdę! Miałem wrażenie, że dopiero od tej chwili się coś ruszyło.
Jeśli ktoś z was ma możliwość zorganizowania pomocy, bądź już ją organizuje tam na miejscu bądź u nas w kraju, to proszę o kontakt chętnie udzielę swojego wsparcia.
Janek trzymaj się!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości