Siemens Kite Cup 2005

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 00:19

ZAK pisze:Będzie się różnić :cry: Ach te zajęcia na AWF ujędrniły mi dupencje. Chyba to nie szkodzi co?? :oops:

no coz Zak... zmuszasz nas do powolania specjalnej komisji, ktora oceni "poziom zmian". Ale nawet jesli komisja wyda pozytywna opinie to i tak organizator za niezgodnosc avatara z oryginalem naklada na Ciebie obowiazek paradowania przez caly Kitefestival w skorzanych SStringach z nabitym cwiekami logo kiteforum 8)

pozdro,
Kasya

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 00:40

Pablo nic nie mówiłes, że masz skórzane SStringi :jive: To ja chce komisje a później organizator sam orzeknie jak ma być :jive: Ale jak bedą zimne noce to będę potrzebował kobiecych rozgrzanych rączek 8) Ale zapewne takie się same znajdą :wink:

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 00:50

ZAK pisze:Pablo nic nie mówiłes, że masz skórzane SStringi :jive: To ja chce komisje a później organizator sam orzeknie jak ma być :jive: Ale jak bedą zimne noce to będę potrzebował kobiecych rozgrzanych rączek 8) Ale zapewne takie się same znajdą :wink:

skorzane SStringi to nie wszystko zeby sie rozgrzane kobiece lapki zabraly do dziela :twisted:

pozdro,
Kasya

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 01:02

Właśnie zak, zeby kobiece łapki wzialy sie do roboty potrzebnych Ci jest kilka niezbędnych atrybutów.

1). ładne oponki na brzusiu
2). piwny, lekko kwaśny oddech
3). nieogolona broda (kobiety to kochają)
4). czarny sprany tshirt uplamiony keczupem ( z napisem "Boy Super Fashion" albo "Euro Inmortall Breatch")
5). humor kierowcy tira

nie ?

Agii

Post10 kwie 2005, 09:41

Maslav pisze:Właśnie zak, zeby kobiece łapki wzialy sie do roboty potrzebnych Ci jest kilka niezbędnych atrybutów.

1). ładne oponki na brzusiu
2). piwny, lekko kwaśny oddech
3). nieogolona broda (kobiety to kochają)
4). czarny sprany tshirt uplamiony keczupem ( z napisem "Boy Super Fashion" albo "Euro Inmortall Breatch")
5). humor kierowcy tira

nie ?

hmmmmm...zamienilabym humor kierowcy tira na sprawnosc kierowcy tira-hahaha ;)))))

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 10:00

Po korekcie 5 punktu!! Spełniam krytera :) Nad 1 i 2 punktem muszę popracować ale do lipca duzo czasu :wink:
P.S
nie wiedziałem że to lubią panny :roll: :lol:

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 11:36

Dodałbym jeszcze jeden punkt do pozostałych:
luźne 40 zł w kieszeni :roll:
...i wszystkie dziewczynki na trasie Twoje :wink:

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 12:09

sampan pisze:...i wszystkie dziewczynki na trasie Twoje :wink:

Obrazek
wpojone mi przez rodziców zasady higieny i wlasne poczucie estetyki mówią mi stanowczo "ten Pan powiedział coś niesmacznego"

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post10 kwie 2005, 12:18

czy to jakies nieoficjalne atrakcje kitefestiwalu :think:

Awatar użytkownika
Piwo
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 14:05

rolnik pisze:czy to jakies nieoficjalne atrakcje kitefestiwalu :think:

mysle ze nieoficjalne atrakcje imprezy bedzie mozna wymyslac juz na miejscu :d
napewno kazdy cos ciekawego wymysli

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 16:23

mam nadzieje ze mniej i bardziej oficjalnych atrakcji podczas tych trzech dni wspaniałej zabawy bedzie wiecej... mam nadzieje ze wszyscy bedziecie sie wspaniale bawic... tego własnie Wam zycze z całego serca... naprawde chciałam zobaczyc to niebo pełne kolorowych latawcow... miny zadowolonych ludzi... ta swietna zabawe... a wieczorem pełny parkiet... chciałam zobaczyc... ale juz teraz wiem ze nie zobacze... tak moi kochani... mnie tam nie bedzie... sa tacy których pewnie to baaaardzo cieszy (szczegolne pozdrowienia na Leeloo) mam nadzieje ze sa tez tacy którzy beda czekali na nastepne okazje spotkania sie nie tylko na parkiecie... no nic... nie ma co sie rozpisywać... życzę Wam wszystkim pobijania swoich zyciowych rekordów... zaskakiwania nie tylko innych ale i takze siebie swoimi mozliwosciami... mam nadzieje ze Kitefestiwal stanie sie cykliczna impreza... pamietajcie o tym ze to nie tylko ORGANIZATORZY sa tworcami tej imprezy i tego swietnego klimatu... ale takze Wy... czyli ludzie połaczeni wspolnymi zainteresowaniami a w niektorych przypadkach nawet miloscia (miłością do sportow extreme rzecz jasna)... pozdrawiam... zycze milej zabawy :* mam nadzieje ze jeszcze nie raz o Was uslysze...

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2005, 21:51

zapytam nieśmiale, a piwko będzie ?

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post14 kwie 2005, 03:22

Już niebawem kolejna porcja newsów związanych z imprezą, teraz natomiast dla odmiany małe pytanie do Was. Ponieważ podczas Kitefestivalu będziemy mieli do dyspozycji całkiem spory ekran, wpadliśmy na pomysł zorganizowania plenerowego konkursu na najlepszy amatorski film kitesurfingowy 2005. Ekran będzie się znajdował na plaży, czyli w najbardziej wymarzonej do oglądania filmów kajtowych scenerii, a zwycięzca otrzyma prestiżową statuetkę Kitefestivalową, która z biegiem lat stanie się mamy nadzieję kitesurfingowym odpowiednikiem Oskarów ;-).

I tu pytanie nie tylko do wszystkich obecnych i przyszłych filmowców, ale również do wszystkich tych, którzy będą oglądąc i oceniać filmy. Jaka forma konkursu byłaby dla Was najbardziej odpowiednia i jakie kryteria powinny spełniać filmy biorące w nim udział?

Pozdrawiam i czekamy na Wasze opinie, :wave:
Pablo

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post14 kwie 2005, 03:59

ha!
nie wiem JAKIE kryteria, ale mam już film!!
więc go nie umieszczam tera
(bo rozumiem, że świeżynki-premierowe only??)
a ile ccm DIESEL do zgarnięcia?? :lol: :wink:

sorrry, Pablo, ze nie na temat, ale późnawo już..

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post14 kwie 2005, 08:15

[quote="Ziomek."
a ile ccm DIESEL do zgarnięcia?? :lol: :wink:

[/quote]

hej Ziomek,
bedziesz mieć konkurencję w postaci mojego movie z Zingerem w roli głównej hiheihe ;D Ech nie ma to jak surf-gacie zrobione z... bokserek bazarowych :D

eska :D

Wróć do „Forum Główne”