Jakie pady i strapy?!?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post27 lip 2009, 10:16

adamo pisze:dobra, to ile za te nie żelowe lacki, za 250 mam nowe

+ koszty przesylki lub benzyny do Bielska :wink:
No ponizej 200 mi sie nie oplaca ich sprzedawac (i tak musze dolozyc drugie tyle zeby miec takie jak chce)
ps. moje tez sa jak nowe. Nie zobaczysz roznicy.

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post27 lip 2009, 10:37

Ziomek. pisze:
Kuba Gdynia pisze:
Ziomek. pisze:
natomiast mam niestety inne spostrzeżenie njanajlepsze co do samych strapów :/

Czyzby pekajaca "sprzączka"?

nie, to to w RRD :wink:
ale "WYMYŚLAJCIE" dalej :idea:

pzdr

strapy?? po pierwsze są za duże - nawet na maksa ściśnięte nie trzymają mojej (i nie tylko) nogi, po drugie (co wiąże się z pierwszym) obcierają krawędzią palce

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post27 lip 2009, 11:13

ale "WYMYŚLAJCIE" dalej

plywam w nich od jakos kwietnia, ale plywam malo, i skacze glownie backrolle :roll: i:

mimo mega wysokiego pobicia i stopy 44-45 paski sie luzuja i stopa jest luzna, jestem ciekaw jak to jest u osob z mniejszymi stopami...,
udalo sie juz jednemu paskowi urwac w okolicach plastikowej sprzaczki (mimo mega grubego paska mocowanego do padow, same strapy sa mocnowane na cieniutkim paseczku/tasiemce i szyciu szerokosci 1-2 cm i to puscilo),
pad z paskami wymieniony (Hydrosfera: dzieki chlopaki za mega szybka reakcje) i mimo, ze to jeden model i jedna firma to jednak same paski sa jakby ciutke rozne i w jednym (tym nowszym, wymienionym) obciera mi teraz troche stope.
pozatym mimo, ze to moje pady to jestem zdania, ze wygladaja paskudnie...

poza tymi "drobnostkami" to: fajnie amortyzuja i czop i skoki - bekrole i po przyzwyczajeniu sie plywa sie w nich bardzo fajnie. Lepiej niz w starych paskach, padach nobile.

Takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post28 lip 2009, 10:34

MArcinBe pisze:
ale "WYMYŚLAJCIE" dalej

mimo mega wysokiego pobicia i stopy 44-45 paski sie luzuja i stopa jest luzna, jestem ciekaw jak to jest u osob z mniejszymi stopami...,

no jest tak jak napisałem, ja mam 41-42 i nie jestem w stanie w ogóle pływać na tych padach... po 15 minutach pływania (testowania) musiałem zmienić deskę. Po prostu spadała mi z nóg

Awatar użytkownika
chrab
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Slingshot RPM, Fuel
Kontaktowanie:

Post17 sie 2009, 12:50

ja mam mocno mieszane odczucia co do nowych padow nobile. plywalem na nich chwile wczoraj i te stare jakos mi lepiej lezaly, a w porownaniu do OR (tych od jacha), to w ogole przepasc w trzymaniu nogi i wygodzie. no i te nowe nobile mega brzydkie ;)

Wróć do „Forum Główne”