mistrz swiata

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Gość

Post17 sie 2004, 22:12

konski to zdufany w sobie pedal i ciota. cioty zreszta to wszyscy z w-wy i ludzie na kiteforum. potraficie tylko sobie dupy lizac a nie plywac z jajami.
pozdr

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post17 sie 2004, 22:15

:cry:

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post17 sie 2004, 22:21

Dźiiiizassss....... :? no nie wierze .... grunt to kultura

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post17 sie 2004, 22:21

Czesc!!!

rolnik co sie martwisz, nie jestes z wawy ...

a ten gosc, to chyba niespelniona milosc

pozdro Apache :jive:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post17 sie 2004, 22:27

Podejzewam ze to raczej NIESPELNIONA "laska" moze ta z rodzaju -oczy pieka. :roll:

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post17 sie 2004, 23:01

eee myslalem ze tylko rolnik ma fanow .... a to jeszcze koniu ma :( ... Pablo zablokuj pisanie postow przez gosci

ZaŻenowany

Post17 sie 2004, 23:16

łoł
gośc chyba z samoobrony
jakiś twardziel nam się trafił z kolekcji tych co to są mocni jak są anonimowi !
no cóż odkąd w MC'donaldzie pojawiły się wieśmaCki ...
az żal czytać

p.s.
byłem w tym roku szefem komisji rekrutacyjnej na awf i takich przypadków było wiele; takich co to są urodzonymi sportowcami a słoma z butów wystaje i przez "f" pisali w podaniach "sportoFcami"

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post17 sie 2004, 23:16

nie no nie mogę!!! Dlaczego takie posty piszą goście...
boisz się gościu?
tchórz!!!

nie ważne kto z kim na jakiej stopie stoi, to jest już po prostu zwykła zawiść :evil:

nie wiem czemu ale mam wrażenie, że ma to związek z ostatnim postem dotyczącym CH

majer

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post17 sie 2004, 23:45

żeanda, po prostu żenada.....

POzd fuu1

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post18 sie 2004, 00:44

Gościu miły, gościu drogi, spocznij u mnie na chwilę nie nadkładaj zbytnio drogi - głodnyś, spragniony, źle odziany, chromy i ubogi? Z daleka jesteś? Zza wiejskiej drogi? Obora u ciebie licha wszędzie grzyb, syf i kicha - myśli giną w prewecie a z ust odór zionie taki jakby zarzynali bydlaki :cry: . Dlaczego świat zrobił się taki, że z ludźmi są zmieszane zwierzaki? Prostactwo jeszcze bym zniósł lecz on na stolicę ostrzy nóż! Możesz mnie chamem zwać - możesz mnie w mordę lać - lecz od STOLICY WON :!: Bo krew się będzie lać :evil: Chciałeś być cwany? W ząbek czesany? Przychamuj buzię i nie gadaj więcej nic! A we Warszawie! Na PRADZE! WYRYWAJ BO ZAWADZE!!! :shock:
Nasze interwencyjne służby porządkowe mają już twój adres i wszystkie dane osobowe jeśli choć jeden post będzie wysłany na to forum pozegnaj się z miłym - działającym kompem a powitaj wszystkich hakerów-spamerów z Warszawy i okolic! Wracaj do wypasania indorów - tam gdzie twoje miejsce bo zafundujemy ci taką cyfrową mega lewatywę, że wreszcie ci stanie ... ale procesor :twisted: YO NO RESPECT
Przepraszam drogich kiteforumowiczów za ten kierunkowy wylew pomyj ale ktoś musiał... :? Przesyłam za to najserdeczniejsze pozdrowienia i życzę mega jajecznych skoków, samych jajcarskich spotów kite'owych! A Żeglarzom podejść do kei "na jajeczko" a wedkarzom jesiotrów z ikrą! Oraz jak zwykle całuje wasze kochane dupki, przytulam i ściskam; Rolniku, Leeloo, apache_board, hase, majer, signx, fuu1 & many others!
Jesteście naprawdę wspaniałą ekipą i wszyscy jesteśmy tacy super! A przecież jesteśmy tylko zwykłymi amatorami dobrej zabawy a nie żadnymi SPORTOFCAMI ! Bawimy się przednio i zazwyczaj przyzwoicie - aeech mógłbym tak całe życie!!!
:lol: Pomyślnych wiatrów i wysokich skoków - zapomnijcie już o naszym gościu "dziadku hemoroidzie" i jego bździnowatych wiatrach słownych niech mu gnój lekkim będzie - jak co dzień! My go znosimy sporadycznie a on się juź taki urodził... :wink: To skłania do przemyśleń... :idea:
HOWK bracia i siostry! :)

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post18 sie 2004, 07:49

Pablo usuwaj takie tematy ....

Fred
Kontaktowanie:

Post19 sie 2004, 21:01

hahaha...
wnoszę o zablokowanie pisania tematów przez gości...
:naughty:

FRED :twisted:

Wróć do „Forum Główne”