czy ktoś szkoli w Trójmieście ?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
maariusz

Post08 wrz 2004, 22:01

witam,
jestem ciekaw, czy ktoś prowadzi szkolenia kitesurfingowe w samym Trójmieście. Mieszkam w Gdańsku, ale nie mam samochodu, wiec w tygodniu po pracy dojazd do Rewy jest dla mnie zbyt kłopotliwy (ponad godzinę w jedną stronę). Z kolei w weekendy często zdarzało się że wiatr był za słaby. Sezon się kończy, więc jak w ciągu kilku dni nic nie wykombinuję, to nadal będę sobie czytał forum i oglądał cudze fotki :? Z tego co przeczytałem na forum, trochę osób pływa w Sopocie i Gdańsku, więc może i tym "terenem" zainteresuje się jakiś instruktor lub szkółka.
pozdrawiam,
:D mariusz

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post08 wrz 2004, 23:22

A nie lepiej zgadac sie z ktoryms z Trojmiastowcow, zabrac sie nad zatoke jak i tak jada w tamta strone i juz. Albo wciagnij w nauke jeszcze ze 3-4 kolegow, a pewnie w razie czego instruktor przyjedzie do Ciebie...

Awatar użytkownika
niebrzydki
Kontaktowanie:

Post09 wrz 2004, 09:33

Witam
Szkole ludzi z Trójmiasta-zapewniam dojazd busem.
Zajrzyj na www.kitescool.pl - ZAPRASZAM!

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post09 wrz 2004, 09:41

tak jak napisał M@X, możesz zabrać się z nami do Rewy jeśli będzie wolny place w aucie. Znając fuu1 nie będzie robił problemów z zabraniem kolejnego zapaleńca na plywanko, szkoda tylko ze nie ma już Teamowej Tojki, właziło spoko 5 osób ze sprzętem :( i miejsce na balety jeszcze było. :twisted:

maariusz

Post10 wrz 2004, 09:17

serdeczne dzięki za wszystkie odpowiedzi :D . M@X, obie twoje propozycje okazały się bardzo realne :shock: : a) Neykon zaoferowal transport do Rewy b) "niebrzydki" zaproponował szkołę, która dojeżdża i transportuje kursantów "w odpowiednie miejsce".
Dzięki Neykon, jak nadarzy się okazja, to będę się z Wami kontaktował. Póki co próbuję opcji b) i umawiam się z Tomkiem z pro Sport na szkolenie. Przy okazji mam prośbę do osób, które u Tomka się uczyły, o opinie na temat kursu.
Teraz trzymam kciuki za ... otwarcie sezonu :wink:
pozdrawiam

Tomas
Postawił piwka: 1 raz

Post14 wrz 2004, 12:25

Zapraszamy na www.kitefly.pl. Pzdr

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post14 wrz 2004, 13:25