Maslav pisze:Fryta pisze:wlasnie ze wzgledu na to jak to pismo wyglada.
"
Dość filmów o smętnych i wyleniałych starszych panach robiacych się na beach boyów i lovestorantów".
Pierwszy raz się uśmiałem czytając to pismo.
A co do wyglądu to ten numer wygląda najlepiej z dotychczasowych. Nawet sprawdziłem w stopce czy grafika zmienili ;]
[/i]
stary?
masz wtyki w KSM??
-leżą Ci fotki modelki Agnes - czy reklamy MAGNUM od produkcji wiązek elektrycznych?
mnie osobiście urzekła historia Jacka a jego sekwa ...ollie? na łejku zasługuje na wbitkę do Transworld Gallery!
..no wg mnie..
i wreszcie znalazłem sport dla siebie: MOTOBOARD!
odlotowa jazda w każdym terenie!
YEEAAH!!
a co do grafika: trochę jednak zo mocno podkoloryzował fotki reklamowe na stronie 67 wg mnie
..rozumiem że miały być czarno białe?
DŁUŻYZNA..
aż chce się wyjsć z kina..
a poważnie: po ostatnim KSM liczyłem na wiele, mnie robił kierunek w jakim szedł nasz rodzimy magazyn
oczekiwałem kolejnych numerów
o ile pierwszy nr był kiepawy - następne rozwjały się OK
po TYM numerze czuję się ...zażenowany?
oczywiście: KWESTIA GUSTU
może nie trafili TYM RAZEM w mój prostacki:)
czyba zacznę składać na "nowy narkotyk"?
choć drogawy: jako kwartalnik wychodzi tyle samo!
a na koniec optymistyczniej:
nie trzeba wychodzić z empiku z pustymi rękami i smutnym przeświadczeniem nie zmarnowania 15plnów
POLECAM "NOWEGO POMPONA"
co prawda , trzeba kupić trzy szt żeby zbilansować rachunek KSM
ale za to ..sprawdzcie sami:)
przykłądowe nagłówki:
"Powszechnie szanowany gej okazał się księdzem"
Wg analityków MONu zajmujących się sprawą zakupu samolotów bojowych dla polskich sił zbrojnych odpowiedź brzmi jednoznacznie:
"podobnie jak francuski Mirage 2000 czy szwedzki Gripen - F16 jest wystarczająco przestarzały, należy go kupić"
...
Naukowcy brytyjscy ogłosili, że z drobiny muru słynnej wieży w Pizie odtworzyli identyczną konstrukcję
Nowa wieża w Pizie jest pierwszą na świecie krzywą wieżą, która powstała jako genetycznie doskonała kopia innej krzywej konstrukcji. Do tej pory ludzie potrafili jedynie klonować projekty budowli. Naukowcy z Linros Institute w Edynburgu (Szkocja) rok temu wyhodowali w ten sposób kilka identycznych wieżyczek. Powstały jednocześnie i były do siebie podobne jak bliźnięta jednojajowe. Wieża w Pizie jest tymczasem o kilka wieków młodsza od swojej siostry bliźniaczki…
Eduard Mutwil z Linros Institute pobrał materiał genetyczny z muru krzywej wieży. Z drobiny muru wyciągnął jądro, które zostało wprowadzone do drobiny innego muru. Oryginalne jądro zostało usunięte. Tak spreparowaną drobinę implantowano kawałkowi zastępczego muru.
Powstała nowa, zdrowa wieża. Szczegóły zostaną ogłoszone w czwartek w prestiżowym piśmie naukowym „Nature”.
Szkoci udowodnili, że można wyhodować nową konstrukcję z jądra drobiny dojrzałej konstrukcji, z drobiny wyspecjalizowanej, pełniącej określone funkcje. To zupełnie co innego niż klonowanie wieży z niewyspecjalizowanych drobin projektów.
Nowa technika ma pozwolić na hodowanie nie jednej repliki wieży, ale całych stad.
PZRERZUCAMU PRENUMERATY??
eh..