Czy ktoś z Was wie , czy Tomek ur w pażdzierniku 1991r może brać udział w zawodach w klasyfikacji Juniorów w innych zawodach . Do tej pory w Polsce to mu się nie udawało . Lata lecą i zaraz spotkam się z nim w Mastersach . Pozdrawiam.Jacek Daktera .
no co starosc nie radosc.
Młodośc nie przelewki.
Moze w koncu pora dorosnąć????????????????
Pozdrówki Dla Tomcia jaki Tatusia sle Batman człowiek Hemp Armii
ps.jest na tyle dobry ze moim zdaniem poradzi sobie w każdej kategorii a nie zawsze trzeba wygrywać a plywanie z lepszymi da mu tylko większą mobilizację do pracy-wiem z autopsjii. Polecam PKRA na ten sezon dla Tomcia. Najlepszego
Zgadzam sie z Batmanem - Tomek niech cisnie gdzie tylko da sie pocisnac: KPWT a moze i PKRA w Niemczech.
Moze wyslemy go razem z calym KiteTeamem do DDR? Ja na to jak na lato
wiadomo ja zawsze pomoge.
ja tez planuje dominikane i moze New Cal i Tarife jak tylko noga bedzie dzialac odpowiednio i stwierdze ze jestem dobrze przygotowany do startu a do New Cal nie wykluczone ze pojade turystycznie poływac na liciku. wiec w jedności siła nie w jednostce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mareczku. Do DDR Juniorów nie wpuszczą . Nie dostaną wizy. Te są zarezerwowane tylko dla roczników sierpień 1961 do listopad 1989 .
Mam nawet trochę starych DDR Marek , będą na wymianę. Ale mnie też nie wpuszczą . To wyjazd dla Ciebie i innych dzieciaków ....
Wylatujemy w czwartek . Pozdro .