Hej
Super zdjęcia. Gratuluje wszystkim kiterom postępu. Obserwuje Was odkąd uczyliście się pływać. Jest naprawde super. Arturo. Widzę, że ciszniesz ile wlezie. Fajnie, że niezapominasz o oldschoolu przy ciągłym progresie wake.
Marcin cieszy mnie, że po małym zdażeniu w egipcie na początku sezonu ciągle idziesz do przodu. Super szybkie postępy. Gratulacje. Zdjęcia kiteloopow robią wrażenie.
Baśka. Ciebie nie znam osobiście. Widać jednak, że wiesz co jest 5. Oby tak dalej.
Kolegi w bajdingsach też nie znam. Za to sporo o Tobie słyszałem. Same dobre rzeczy. Twoje foty to czysta stylówa. Super.
Reszty osób nie kojarzę. Życzę wszystkim wysokich lotów.
Ja w tym roku odwiedziłęm rewe kilka razy. Niestety tylko kilka. W tym połowa nie trafiona z wiatrem. Wierzcie mi lub nie. NIe ważne gdzie jestem zawsze mażę o pd wsch w Rewie. Najlepszy wiatr i najpiękniejszy spot. Zazdroszcze Wam. Korzystajcie!!!!
Myślę, że obowiązki w końcu mi pozowlą popływać z Wami już za tydzień. Oby pogoda dopisała. Mimo, że większość może mnie nie kojarzyć to musicie wiedzieć, że od lat rewski cypel jest w sercu mym. Na zawsze
Pozdrawienia i podzięowania dla wszystkich, którzy czytali:)
Grzesiek
ps blekota a Ty już tylko zdjęciami się zajmujesz? kiedy zobaczę Cie po drugiej stronie obiektywu?