Potrzebuję maile i checi od wszystkich zawodników kajtowych , którzy chcą mi pomóc w wypełnieniu ankiet dotyczących strikte urazów wśród polskich zawodników. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Maile wysyłać na priva albo wklejać do topiku i bede wysyłał ankiety. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Paru zawodników sie odezwało, którym bardzo za to dziękuje ale prosił bym o więcej. Może by tak młode wilki się odezwały (mam nadzieje że kontuzji jako takich nie mieli) lecz nawet drobne urazy pomogą mi w napisaniu pracy. Stara gwardia jako bardziej doświadczona przez los też mogła by się odezwać. Np. Ziomek, Tomcio Lebecki(bo wiem ze mieli szereg kontuzji) i inni. Pozdrawiam i z góry dzięki.
..skoro pytasz - się odzywam, choć zawodnikiem się nie czuję
maila mojego znasz, trudny nie jest ziomek@wake.pl chętnie pomogę, kontuzji nieco faktycznie miałem..
Ostatni raz ponawiam prośbę, już nie będę męczył i zasmiecał forum. Potrzebuję jeszcze 5 ankiet więc proszę 5ciu zawodników którzy nie odpisali na ten post o priva z mailem na który mogę wysłać ankietę. Zajmuje ona może z 5 minut a żeby moja praca była wiarygodna (a taką chcę żeby była) potrzebuje zawodników do odpowiedzi na ankiete. Pozdrawiam i czekam na privy.
ta ankieta tyczy się również osób które startują raz, 2 razy w roku w zawodach ale przygotowują się do nich. Wiec sie nie bać że napisze ze ktos nie jest zawodnikiem. Peace