KITEWORLD #44 z Daktim na rozkładówce już jest !

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post16 mar 2010, 20:23

Dotarł dziś do nas najnowszy Kiteworld #44. http://www.kiteworldmag.pl

Na pierwszy rzut oka widać w nim świeży oddech wiosny - jasna żywa okładka, a w środku same nowości sprzętowe.
W tym numerze właściwie wszyscy reklamodawcy pozmieniali reklamy i wrzucili nowe na 2010 rok z nowym sprzętem i nowymi riderami.
Nie zabrakło także polskiego akcentu, na 7 stronie jest rozkładówka Xenon Boards z Tomkiem Dakterą w roli głównej !!!

Cena 30 pln (prenumerata 25 pln) + 5 pln wysyłka.
Pierwsze 3 osoby które zamówią prenumeratę przez Kf dostaną kalendarz Kiteword 2010 gratis !

Więcej zdjęć na stronie http://www.kiteworldmag.pl

Obrazek

Obrazek

Na allegro wystawię gazetę za 3 dni, jeśli zostaną do tego czasu jakieś egzemplarze...

Awatar użytkownika
wasil
Deska: SU-2
Latawiec: Slingshot RPM 2015 11m
Kontaktowanie:

Post16 mar 2010, 23:07

Eska ja łykam jeden numer. Zaraz wpłacam Ci kasiorkę :) Mam nadzieję,że konto się nie zmieniło.

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post17 mar 2010, 13:05

eska pisze:Nie zabrakło także polskiego akcentu, na 7 stronie jest rozkładówka Xenon Boards z Tomkiem Dakterą w roli głównej !!!

Zastanowiajacym jest to ze KITEWORLD na pewno nie jest prasa kobieca a mimo to "prawie rozebrany" koles jest na rozkladówce hehe :twisted:
Czy to tak zawsze jest w gazetach dla kitesurferów ? czy to tylko specjalny numer z okazjii 8 marca :) :wink:
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 13:54 przez fando, łącznie zmieniany 1 raz.

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post17 mar 2010, 13:10

Papier ale Ty jesteś dowcipny.... :lol: Boki zrywać te Twoje inteligentne przycinki :?
A co do gazet to przeważnie tak jest że jak w powietrzu jest 30 a woda ma 25 to raczej nie pływasz w piance... Może Ty wolisz lateks co ??? :lol:

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy

Post17 mar 2010, 13:52

Nasz Człowiek jest na Plakacie :clap:
:arrow: jak miałem włosy i była gazeta "Razem"
to tak się na to mówiło na rozkładówkę :wink:
Fajny akcent :D

Smokie pisze:Papier ale Ty....

Zna ktoś tego Gościa :?: bo to jakiś nadpobudliwy człowiek :idea:
:arrow: ciągle się czepia do wszystkiego i wszystkich :idea:
80% postów które tu piszę jest zaczepkami z agresywnymi tekstami :idea:
Dużo zdrowia Ci Kolego życzę i trochę więcej ogłady :idea:
Aloha :wink:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post17 mar 2010, 15:30

Ja tam się najbardziej jaram minimalizmem i tak samo jak design desek, reklama mocno trafia w moje gusta.
Ciekawe co na to papa Dakti, który zawsze powtarzał "Wiesz Łukasz, nie przesadzajmy, bo z niego mistrza nie będzie" :roll:

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post17 mar 2010, 15:42

Ogłoszenia parafialne: Kalendarze dla pierwszych trzech prenumeratorów już się skończyły.

M.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post17 mar 2010, 15:56

Crazy Horse pisze:Ciekawe co na to papa Dakti, który zawsze powtarzał "Wiesz Łukasz, nie przesadzajmy, bo z niego mistrza nie będzie" :roll:

Mistrzem jeszcze nie jest, choc jest na dobrej drodze do mistrzostwa :idea: - trzymam kciuki Tomek :!:

Bądzmy tez obiektywni, ze taką rozkładówkę może zrobić sobie każdy - tylko trzeba sypnąć nieźle funtami wg tego co mi napisal Seb (KW) rok temu to wyglądało tak: Full Page: One off - £969 per issue Double Page: One off - £1750 per issue
Swoja drogą reklamy w KW są raczej marnej jakości mimo tak wysokich cen za publikację.
Jakość zdjęć często przypomina fotki robione marną komórką a artystyczne wartości praktycznie nie istnieją - dlatego reklama Xenona tak sie rzuca w oczy - GRATULACJE :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post17 mar 2010, 16:26

BraCuru pisze:Swoja drogą reklamy w KW są raczej marnej jakości mimo tak wysokich cen za publikację. [/b]

BraCuru, a nie zauważyłeś, że w tym numerze jakieś wielkie odrodzenie reklamowe ? - Prawie wszystkie nowe - lepsze.

Mi się to od razu w oczy rzuciło.

pzd. Es.

kamszot
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 4 razy

Post17 mar 2010, 16:26

Design twintipow Xenona mistrz. Co do reklamy - czy zdjecia byly robione w studio? Jak dla mnie za bardzo wymuskane.
BTW - gratulacje dla Daktiego.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post17 mar 2010, 17:04

eska pisze:BraCuru, a nie zauważyłeś, że w tym numerze jakieś wielkie odrodzenie reklamowe ? - Prawie wszystkie nowe - lepsze.

Mi sie to nie rzucilo od razu w oczy. Porownalem 43 i 44 i jak na mój gust są raczej podobne z wyjątkiem reklamy Xenona i Transcenda (ta ostatnia na wzor pierwszego Bandita - super)

Przy okazji rzuciła mi sie w oczy reklama Besta - warto porównać te "same" reklamy z 43 i 44 :idea: Fajny klimat - wg mnie o to chodzi bo reszte mozna znaleźć na necie.

Dlatego reklamy: LF, Blade'a, Epica, Mystica, NRD, GK, Nobile, MRK, Flyboards, Gin, Fluid, Spleene to niemalze epoka reklamy w PRL (tyle, że nie czarno-białe).

Totalna porażka to Dakine, Flexifoil, Naish, Wainman, Excel - blade, nudne i nieostre zdjecia :cry:

Fajne są te: Catalyst, by Ozone, F-1, North, Core, Airush i Brunotti - ciekawa kompozycja, super zdjecia, klimat.
Podoba mi sie tez reklama z Murphym w 44.

Powyzej oczywiscie to moj prywatny ranking.
Reklama KS jeszcze raczkuje bo caly ten biznes jest za cienki - większość walczy o przetrwanie...

Kamszot - zdjecie zrobione w studio - zero sladu wody. Wg mnie chlupniecie wodą z grubej rury po desce dodałoby smaczku.
Ale z drugiej strony kogo stać na to aby bawić się w Smingus-Dyngus w suchym studio z kablami, lampami, i całą tona sprzetu foto:wink:

jacekdaktera

Post18 mar 2010, 17:58

Ciekawe co na to papa Dakti, który zawsze powtarzał "Wiesz Łukasz, nie przesadzajmy, bo z niego mistrza nie będzie"

Cześć Łukasz. Zdania nie zmieniłem. Każdy ma swoje 5 minut w życiu. Dzisiaj tym się bawimy. Tomek,TY i ja. Do mistrzostwa daleka droga. Ja mam łatwiej . W moim roczniku ławka jest krótka . Swoją drogą nie zapominamy, że Ty byłeś jego pierwszym Guru. I są tego efekty. Może czs uczyć Go teraz wave. Film oczywiście oglądaliśmy . Nie przypuszczałem , że jesteście z Korkiem tak daleko . Będziemy Was gonić. Szacun.
Jacek Daktera

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2010, 13:40

Dziś dotarła kolejna partia numeru #44.

W tym momencie zostało mi już tylko 7 gazet, więc można powiedzieć po prostu "kto pierwszy ten lepszy".

Do kupienia także przez Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=991678752

Cena bez zmian 35 zł z wysyłka. Moliwość prenumeraty ---> informacje na http://www.kiteworldmag.pl

Pozdrawiam. es.

Wróć do „Forum Główne”