BEZPIECZEŃSTWO - nowy dział?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post15 lip 2010, 03:31

Pablo pisze:odnośnie tej kwestii proponuję nowy temat.

Moje zdanie znasz od dwóch lat. Nadal wydaje mi się, że lepiej byłoby mieć osobny dział traktujący stricte o bezpieczeństwie.
Pojawiają się czasami świetne posty :clap: , które giną w lawinie innych postów na Głównym, Pierwsze kroki a przede wszystkim KTO/GDZIE/KIEDY.
Posty takie mógłbys, jako admin, przerzucać właśnie w jedno miejsce - dokładnie w taki sam sposób jak wrzucasz ostatnio bezwartościowe posty do Śmietnika :idea:

Pisałem o tym pomyśle jak dyskutowaliśmy o prawie drogi - dokładnie dwa lata temu. Myślałem, aby wątki o prawie drogi również znalazły się w takim dziale. Powiedz mi jak obecnie początkujący ma znaleźć tamte wątki? raczej nie wpadnie na to, aby użyć opcji Szukaj. A jeśli już, to skąd ma wiedzieć, że ma wklepać KsPD?

PS
Wypadki niestety będą się zdarzały. Tytuły takich wątków mogłyby być edytowane przez admina, tak aby zawierały miejsce i datę.

Awatar użytkownika
Krzysztof-L
Deska: NHP
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 37 razy

Post15 lip 2010, 10:22

problem zdecydowanie załuguje na dział.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post15 lip 2010, 11:14

BraCuru pisze: Powiedz mi jak obecnie początkujący ma znaleźć tamte wątki? raczej nie wpadnie na to, aby użyć opcji Szukaj. A jeśli już, to skąd ma wiedzieć, że ma wklepać KsPD?

...albo List Stokrotki :idea:

Jej list wyciąłbym z całego tragicznego wątku, wstawił w ramki i przykleił po wieczne czasy na górze takiego działu (z odnośnikiem do całego wątku).
W przeciwnym razie będziemy sobie przypominać o Rafale w rocznicę jego śmierci. I tylko raz do roku NOWI dowiedzą się o tym wypadku :idea:

Wróć do „Forum Główne”