Smokie pisze:A apropos KW to wkurza mnie że w polskich empikach i innych pejperstorach nie ma żadnych gazet kite. Jeszcze rok temu cos tam się czasem pojawiało...
Wiesz dla mnie to tekst w stylu .... dlaczego kiteforum nie jest hmmm listowne korespondencyjne .... Kurde empik to fabryka nastawiona na dużego odbiorcę, resztą w tym kraju jest więcej empików niż kupujących kiteworldy hahahahahahhah, a zresztą jak przychodzą nowe Kiteworldy to zawsze piszę kilka słów o każdym artykule na stronie Kiteworldmag.pl, robię zdjęcia stron a i tak w Polsce Kiteworlda kupuje 20 osób czasem 25..... a dla Twojej wiadomości to większość z nich jest z miasteczek, gdzie do emipku najbliższego jest 60 km ..... albo więcej. Nie w empiku problem, tylko w chęciach do czytania.
TY też sam nigdy u mnie nie kupiłeś (lub było to tak dawno temu że nie pamiętam), więc chyba nie powinieneś się wypowiadać że prasy nie ma, tym bardziej że jesteś oczytany i dobre zaznajomiony z tematem kite według siebie.
Wkurza mnie podejście takich osób jak Twoje, bo na prawdę zastanawiam się po jakiego ch** się odzywasz, jak chcesz mieć prasę ale nie ode mnie, to zacznij ją sprowadzać i zamawiać, tylko licz się z tym że za 150 zł zarobku co dwa miesiące będziesz dymać na pocztę kilka razy w miesiącu i użerać się z panią w okienku, która upiera się że to nie format A tylko format B - ten droższy, że 5 z 10 identycznych gazet waży o 300 g więcej, więc trzeba zapłacić więcej (czyli nie zarobić nic na sztuce), że ta koperta wygląda jak by się miała rozerwać więc jej nie przyjmą itp itd. Chętnie Ci oddam ten niezwykle dochodowy biznes, do Empików z tymi gazetami też będziesz mógł uderzyć, na pewno czekają z otwartymi ramionami.