Cześć!
Nie wiem, czy wybrałem dobry dział, ale sprawa jest na prawdę wysokiej rangi!
Johnny Walker zorganizował konkurs na Facebooku, w którym do wygrania jest 15 tysięcy złotych na realizację pasji,
przygotowałem zdjęcia, tekst i stworzyłem klip, który w tej chwili jest na pierwszym miejscu!
Do końca konkursu jeszcze 21 dni, więc wszystko może się wydarzyć - tutaj przychodzę do Was z prośbą o wsparcie głosami,
oczywiście uczciwe - zobaczcie wszystkie klipy z serii "Opowiedz swoją historię" i jeżeli na prawdę będzie Wam się podobał, dodajcie głos!
W akcję zaangażowało się już dużo osób nie tylko ze sceny kite, ale wszyscy, którzy wiedzą, co to znaczy oddychać tym, co robisz. Co to znaczy mieć prawdziwą pasję, tym nieokrzesanym
oczekiwaniem na wejście na wodę, na wiatr w lipcowy weekend, na powrót po kontuzji, na wyjazd przez całą Polskę, żeby w końcu polecieć w górę!
Zgraja zapaleńców + upór osła = sukces!
Zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki, część wygranej przeznaczona zostanie na wielką imprezę na Półwyspie w lipcu/sierpniu. Głosy można oddawać codziennie, dzięki za wsparcie!
Filmy oglądamy poprzez aplikację http://apps.facebook.com/how-my-way/, trzeba zezwolić, pierwszy z lewej klip "Jak nauczyć się latać". Wejść można też przez stronę House of Walkers na FB.