5th element

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
bobi92

Post09 cze 2005, 17:32

Alocha mam pewien dylemat czy mozna wipike matrix 8,5 2004 przekształcic na kita z 5 elementem przy uzyciu baru norta 2005 pozdro z smierdzocych stargardzkich jezior :P

Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post10 cze 2005, 10:16

Tomek, pewnie że da rady, tylko trzeba tak zawny nos przerobic i już po temacie. Ja tak zrobiłem z rhino2 8m2 i działa świetnie, Zresztą pokarzę ci następnym razem nad naszym ukochanym śmierdzącym stargadzkim jeziorem, Miedwie. (Z tym śmierdzącym to oczywiście żart, jest czyste i nie śmierdzi)

bobi92
Kontaktowanie:

Post11 cze 2005, 09:47

O'błędnik pisze:Tomek, pewnie że da rady, tylko trzeba tak zawny nos przerobic i już po temacie. Ja tak zrobiłem z rhino2 8m2 i działa świetnie, Zresztą pokarzę ci następnym razem nad naszym ukochanym śmierdzącym stargadzkim jeziorem, Miedwie. (Z tym śmierdzącym to oczywiście żart, jest czyste i nie śmierdzi)
oki ale cos prognozy nie ma narazie i jest dupowato :/ :x ale damy rade moze nie smierdzi ale woda gorsza niz zeszłym roku :P

Wróć do „Forum Główne”