Pomalowaliśmy Campera T-3 i poszukujemy naklejek związanych z tematyką Kitesurfingu.
Możecie wspomóc naklejkami?
Proszę o kontakt na priv. Wyślę kopertę ze znaczkiem na wskazany adres.
Z góry dzieki!
fokus123 pisze:Taniej cię chyba wyjedzie jak ściągniesz sobie loga z netu i pójdziesz do drukarni i powiesz żeby ci wydrukowali to jako naklejki
Piotrekb pisze:A czy do drukarni nie trzeba mieć zwektorowanego wzoru?Wiem że kiedyś to kosztowało to sporo kaski i generalnie gra nie była warta świeczki.
djbartekk pisze:Piotrekb pisze:A czy do drukarni nie trzeba mieć zwektorowanego wzoru?Wiem że kiedyś to kosztowało to sporo kaski i generalnie gra nie była warta świeczki.
nie wiem, nie znam sie, nie orietuje sienawet nie wiem co to zwektorowanie i co kryje sie pod tym tajemniczym słowem ..
Tarboszek pisze:Tym raczej musisz zająć się sam bo trochę dłubania z tym będzie podejrzewam ze nawet naish nie ma wektorowego rysunku tylko duuuuużą bitmapę i nanoszą to na kity, naklejki itp.
Masz tutaj link do forum gdzie jest opisane jak pozmieniać BMP->DXF (Gcode Cię nie interesuje to kod na obrabiarki numeryczne) oraz linki do programu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości