North Rebel

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Kulemans
Deska: Crazy Flow
Latawiec: North Rebel

Post23 paź 2011, 14:49

Witam!
Mam pytanie wlasnie zaczynam plywac na kite jestem totalnie poczatkujacy. Dostalem od znajomego North Rebela 2008 12m i zastanawiam sie czy jest to dobry kite dla mnie jako pierwszy do nauki i pierwszego plywania?? Rozmawialem z kilkoma osobami i kazdy poleca mi cos innego jedni mowia ze to stary dinozaur i nadaje sie do British Museum i ze 5 linka da mi po Du..ie.. itd inni polecaja cos innego jak Best Kahoona. Jeszcze inni mowia ze Rebel jest OK. Moze ktos poradzi cos sensownego Sam jestem instruktorem Snowboardu i wiem ze dobra sensowna opinia kogos kto sie zna moze wiele pomoc.
Dzieki Pozdrawiam

Defrag

Post23 paź 2011, 15:21

Zly dzial, masz recenzje i opinie.

Ale mimo wszystko, nie wiem czemu ludzie narzekaja na 5ta linke - rozkladanie zajmuje moze 30s dluzej, w czasie plywania nie przeszkadza w ogole, ani razu mi sie nie przewinela ( to jakies mroczne historie ludzie ktorzy slyszeli od znajomego znajomego ktoremu znajomemu sie przewinelo ), a bezpieczenstwo jest nieporownywalne.

Nie wiem jak rocznik 2008, ale rebel jest swietny.

Kulemans
Deska: Crazy Flow
Latawiec: North Rebel

Post23 paź 2011, 15:28

Juz wstawilem Posta w odp. Dzial..
Dzieki za odp.

Szpila
Deska: Rrd Poison
Latawiec: NKB Rebel

Post23 paź 2011, 18:25

Rebel to dobry latawiec, sam na nim latam i jestem zadowolony, umiarkowane sily na barze, dobrze odpuszcza szkwały no i genialna winda. Co do 5 linki raz mi sie zdazylo przewiniecie, ale bylo spowodowane tym ze latawka zostala zmielona przez fale ;(

Wróć do „Forum Główne”