Mamy nadzieje ze juz niedlugo gazeta trafi takze do sklepow branzowych zwiazanych z kitesurfingiem i snowboardem i jeszcze łatwej bedzie mozna ja kupic.

Lada dzien rusza również nowa strona www

A więc jazda do sklepu

eska pisze:
Lada dzien rusza również nowa strona www
dr. borian pisze:REDAKTOR DZIAŁU KITESURFING
MAGDA ZIEMANN <ESKA>
mziemann@freeandstyle.pl
REDAKTOR DZIAŁU KITESURFING
DONAT RACZKOWSKI
draczkowskii@freeandstyle.pl
to w końcu jak jest? mamy komuchów czy nie?
czy dzielimy sie włądzą po równo?
eska pisze:2. Stary, nie chciałbys tego wszstkiego robic sam, serio mowie.
NEY pisze:Jeśli już umieszczacie Buton zakup Online to może warto w pełni pójść w tym kierunku...eska pisze:2. Stary, nie chciałbys tego wszstkiego robic sam, serio mowie.
eska cóż za widmo Rozpaczy krąży nad redakcja F&S, już był tu taki co wypisywał o swojej krwawicy i braku wdzięczności... Z całym szacunkiem dla Ciebie, po co się pchasz a potem narzekasz...![]()
eska pisze:Good pomysł,trzeba by to obgadac w redakcji. z tym pomysłem sprzedazy via internet oczywiscietylko chyba fajniej miec mimo wszystko papier niz pdf'a
eska pisze:Jesli chodzi o mnie nie pcham sie i nie narzekamCo jaaaa narzekam ? Za to powinnam sie conajmniej obrazic - ja nigdy nie narzekam, szkoda mi na to czasu.
eska pisze: 2. Stary, nie chciałbys tego wszstkiego robic sam, serio mowie
NEY pisze:eska pisze:eska pisze:Jesli chodzi o mnie nie pcham sie i nie narzekamCo jaaaa narzekam ? Za to powinnam sie conajmniej obrazic - ja nigdy nie narzekam, szkoda mi na to czasu.
Nie ma o co się obrażać, Tym bardziej wątpię byś się przejęła moja opiniaTak wiec sorki jeśli uraziłem, życzę powodzenia i co wydanie wiekszej sprzedaży.
Pozdr Luk
Arek pisze:Dzien dobry.
To co od razu rzucilo mi sie w oczy po przejrzeniu nowego nr F&S to sekwencje w relacji z MP.
S-bend to blind z surface passem Merfiego podpisany jest "back loop z surface passem", a Tantrum Indy Ani "unhooked transition z indy grabem"
Milego dnia , A.
NEY pisze:Jeśli już umieszczacie Buton zakup Online to może warto w pełni pójść w tym kierunku... Sprzedaż wersji elektronicznej w PDFie np. 70% ceny papierowej, płatność np. smsem. Zwiększa wam się Zasięg sprzedaży itd itd...
Ziomek. pisze:F&S sprzedaje wersję elekytroniczną za 70% ceny panu X
(bez zbieżności)
a pan X rozsyla już za FREE*kolegom Z, Y, V, itd
![]()
*mimo że to FREE&style nie sądzę by TAKI free byl ich zamyslem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości