Wybieram się na Fuerteventure w czerwcu z TUI. Właśnie dostałem od nich maila, że na miejscu muszę zapłacić 25 EUR! za transport sprzętu sportowego autokarem z lotniska do hotelu.
Cz spotkaliście się z czymś takim? Da się to ominąć?
Smok_pustynnY pisze:Wybieram się na Fuerteventure w czerwcu z TUI. Właśnie dostałem od nich maila, że na miejscu muszę zapłacić 25 EUR! za transport sprzętu sportowego autokarem z lotniska do hotelu.
Cz spotkaliście się z czymś takim? Da się to ominąć?
Smok_pustynnY pisze:Ten samochód rzeczywiście tanio. A korzystałeś z lokalnego biura wynajmu czy z jakiegoś międzynarodowego?
Ja jadę do costa calma więc spot będę miał blisko także dla dojazdów na spot samochód nie będzie niezbędny, ale myślałem o wynajmie żeby pojeździć po wyspie.
Operatorem przelotu jest Enter Air. Płatność tylko na lotnisku - 125 zł w jedną stronę za kitebag 32 kg. Rozważam jeszcze opcję o której pisał krim - zabrać tylko quiver i próbować go przepchnąć jako zwykły bagaż.
Smok_pustynnY pisze:Ja jadę do costa calma więc spot będę miał blisko także dla dojazdów na spot samochód nie będzie niezbędny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości