Prezent na mikołajki

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post06 gru 2005, 07:26

Dzisiaj są mikołajki, więc, razem z Adminem boardoff.com, pragnę ogłosić że uruchomiona została Polska wersja tej strony. Jest to prezent zwłaszcza dla osób które utraciły swój sprzęt w Polsce lub za granicą (tak tak, strona jest jak najbardziej międzynarodowa). Tak więc zachęcam do wejscia i zamieszczenia ogłoszenia ;)

PS. Jak byscie znaleźli jakieś błedy w tłumaczeniu, to wyślijcie mi mejla na patron6(at)wp.pl

pozdrawiam,
Patryk

Awatar użytkownika
wlad

Post06 gru 2005, 10:58

a ja w ramach prezentu na Mikolajki kupilem sobie FS Cool 9 :twisted: i dzisiaj kurier przywiezie mi go do dzwi :jump: .
i tylko jezeli ktos moglby zalatwic snieg nawet na weekend to dopiero bedzie cool :wink:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post06 gru 2005, 11:20

Czyli kolejna stronka, na ktora bedzie trezba zagladac;)
Myślę że wystarczy baza zaginionego sprzętu na forum?

patron
Kontaktowanie:

Post06 gru 2005, 16:38

Crazy Horse pisze:Myślę że wystarczy baza zaginionego sprzętu na forum?

W zasadzie tak, ale jak zgubiłeś za granicą, to jak by Ci miała jakaś strona pomóc to prędzej ta ;)

wlad pisze:a ja w ramach prezentu na Mikolajki kupilem sobie FS Cool 9 :twisted: i dzisiaj kurier przywiezie mi go do dzwi :jump: .
i tylko jezeli ktos moglby zalatwic snieg nawet na weekend to dopiero bedzie cool :wink:

Ja tez go mam :D
I juz mi go kurier przywiózł ;]
co do śniegu się jak najbardziej zgodzę, bo nie zadowala mnie rozłożenie go w pokoju na dywanie :P

Awatar użytkownika
Bad-Max
Kontaktowanie:

Post06 gru 2005, 19:56

Gratuluje, gratuluje!!

To rozumiem, ze jedziesz teraz do Bialki na snowkite ;) :P

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post06 gru 2005, 20:30

wlad pisze:a ja w ramach prezentu na Mikolajki kupilem sobie FS Cool 9 :twisted: i dzisiaj kurier przywiezie mi go do dzwi :jump: .

A ja na mikołaki zamówilem sobie dziś NASE 7.0m :lol: i juz sie dla mnie szyje :D

patron
Kontaktowanie:

Post06 gru 2005, 21:54

Bad-Max pisze:To rozumiem, ze jedziesz teraz do Bialki na snowkite ;) :P

Nawet tu mnie dopadłes :P

Pojechałbym, ale nie wiem czy i ja się załapię na jakieś miejsce w śpiworze na dmuchanym materacu na ziemi :P
No i jeszcze kwestia rodzicieli ;]

Wróć do „Forum Główne”