Moi drodzy,
Wiem, że trwało to trochę... ale zapraszam na reportaż z tegorocznych zawodów Red Bulla.
www.kitemovies.pl
Tym razem starałem się podejść do relacji z zawodów inaczej. Mniej skupiłem się na chronologii zdarzeń a bardziej na zaprezentowaniu portretów zawodników. Myślę, że bardzo wiele osób (nie tylko zawodników) odnajdzie siebie w tym filmie. Chciałbym również przeprosić wszystkich tych zawodników, których w filmie nie ma - nie wszystkich dokonania kajtowe udało się zarejestrować.
Uroda materiału filmowego jakim zostałem obdarowany skłoniła mnie również do wyrzucenia sporej ilości wypowiedzi. Muzyka i obraz w zupełności wystarczają aby oddać klimat tych czterech dni w Rewie. Czterech... prawie bezwietrznych dni. Czy było nudno? Zobaczcie sami!
Dodatkową atrakcją tego dwudziesto cztero minutowego filmu jest epilog, w którym znalazł się materiał nakręcony przez ekipę, która pojechała na zawody Red Bull King Of The Air odbywające się na Hawajach.
kamilKITE
P.S. Jak zwykle chciałem podziękować całej ekipie Red Bulla a zwłaszcza Ani Czernieckiej oraz operatorom, którzy współpracowali ze mną przy tym projekcie, czyli Jackowi Szymańskiemu i Sebastianowi Krzyżanowskiemu.