Dzięki:)
mlodyles pisze:Cześć wszystkim. Mimo, że nie wiem czy w dobrym wątku pisze jak w złym to proszę o przeniesienie tematu. W tym roku chciałbym zacząć przygodę z Kajtem i przyszedł wybór obozu młodzieżowego mam 17lat. Chciałbym Was zapytać może juz ktoś był w surfpoincie lub w szkole wake? I czy dobry wybór padł na te dwie szkoły?
stiv amoralny pisze:obozy w Polsce to jakaś porażka. Zimno i nie wieje:) Prawdopodobieństwo satysfakcji jak w totoklotka. Dużo pewniejsze są obozy w Azji:)
Ziomek. pisze:stiv amoralny pisze:obozy w Polsce to jakaś porażka. Zimno i nie wieje:) Prawdopodobieństwo satysfakcji jak w totoklotka. Dużo pewniejsze są obozy w Azji:)
..a najpewniejsze w Brazylii
peace
stiv amoralny pisze:
taaa, ale "obóz" w brasil kosztuje 10.000 pln, a w Azji jak dobrze ogarniasz to się zmieścisz w 5.000 pln. Myślę, że to znacząca różnica:)
pozdro!
ps
"zapierdalamy" promem 4 węzły na/h ... masakra jaki wolny...
stiv amoralny pisze:"zapierdalamy" promem 4 węzły na/h ... masakra jaki wolny...
Ziomek. pisze:..nno, to nie wdając się w inne "drobnostki" organizacji Obozów dla młodzieży, "wszystko jasne"![]()
Ziomek. pisze:stiv amoralny pisze:obozy w Polsce to jakaś porażka. Zimno i nie wieje:) Prawdopodobieństwo satysfakcji jak w totoklotka. Dużo pewniejsze są obozy w Azji:)
..a najpewniejsze w Brazylii
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 24 gości