w@riat pisze:Grunt to sam sobie odpowiadać na postyRozdwojenie jaźni ?
![]()
w@riat pisze:Grunt to sam sobie odpowiadać na postyRozdwojenie jaźni ?
![]()
Mikka pisze:w@riat pisze:Grunt to sam sobie odpowiadać na postyRozdwojenie jaźni ?
![]()
Niesamowity, nie? Potrafi gadać sam ze sobą i to w trzech osobach...
I kto powinien tu nieć ksywę "W@riat"?
PNG ergo Fifarafa pisze:Mikka pisze:w@riat pisze:Grunt to sam sobie odpowiadać na postyRozdwojenie jaźni ?
![]()
Niesamowity, nie? Potrafi gadać sam ze sobą i to w trzech osobach...
I kto powinien tu nieć ksywę "W@riat"?
A może byś tak opowiedział swoja historię infekcji kajtem?
zgred pisze:Panowie dajcie se siana, po grabuli i po kłopocie. Temat fajny i z chęcia bym poczytał jak to dziadkowie zaczynali pływanie.
Mikka pisze: "luźni"kolesie na SNB wpierdalają ci się w tyczki na zamknięty stok na którym sie odbywają treningi w gigancie...
Smokie pisze:Mikka pisze: "luźni"kolesie na SNB wpierdalają ci się w tyczki na zamknięty stok na którym sie odbywają treningi w gigancie...
ci "luzni" kolesie tez czasami wbijaja sie na gigant i jada swoje, a ze sie wbijaja luzni nie znaczy ze nie wbijaja sie tez amotorzy dwoch desek o nizszym IQ. Dla mnie osobiscie nie ma roznicy czy sie wbijam na dwoch deskach czy na jednej na gigant. Jedziesz tak samo..... wiec nie wiem po co tu o roznicach ...... ja i tak wybieram frirajdy a nie wozenie sie po twardym......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości