takie pytanie do zgromadzonych - ktoś się podejmuje w tym roku? Nie pytam o znichy, bo tego nikt mi na ten moment nie powie, ale chciałbym być zorientowany jakie sklepy śledzić w celu kupienia w dobrej cenie trapezu

Pozdrawiam
kiteigor pisze:
Dakine C1 / Pyro
.
kiteigor pisze:Cały czas są odpalone strony i śledzę.
Na pewno nie chce IONa
Mystic Warrior lub Majestic
Dakine C1 / Pyro
Także poszukam, wyhaczę i kupię. Budżet to na pewno poniżej 700 zł. Z własnego doświadczenia wiem, że da się taniej wyrwać, ale czekam.
bartekk pisze:kiteigor pisze:Cały czas są odpalone strony i śledzę.
Na pewno nie chce IONa
Mystic Warrior lub Majestic
Dakine C1 / Pyro
Także poszukam, wyhaczę i kupię. Budżet to na pewno poniżej 700 zł. Z własnego doświadczenia wiem, że da się taniej wyrwać, ale czekam.
Kiteigor pomyśl jeszcze nad Manera EXO, lub Union - obiecuje że nie pożałujesz![]()
Tymbardziej że ekipa kiteoffer, zwraca kase jak okaże się że jednak trapez nie jest wygodny(podobno jeszcze nie było zwrotu!)
PS. Wymieniłeś 4 trapezy, w czym każdy o całkowicie innej charakterystyce. Poczytaj więcej i wybierz coś odpowiedniego dla Ciebie, a najlepiej przymierz przed zakupem !
bartekk pisze:Kiteigor pomyśl jeszcze nad Manera EXO, lub Union - obiecuje że nie pożałujesz![]()
Tymbardziej że ekipa kiteoffer, zwraca kase jak okaże się że jednak trapez nie jest wygodny(podobno jeszcze nie było zwrotu!)
MarekH pisze:Ja bym na Twoim miejscu śledził giełdy. Takich cen nie zaproponuje Ci żaden sklep nawet w różowy piątek.
No i ważne też jest jaki chcesz kupić ten trapez. Jakikolwiek, byle tani?
KiteOffer pisze:Jak ktoś szuka dobrych okazji, to włąśnie się zaczeły w http://www.kiteoffer.com
Jedna z ciekawszych poniżej - wysoki model, pianka Manera X10D
Turbo_Sen pisze:Ktoś używał pianek manery z poza osób związanych z kiteoff i może się wypowiedzieć na temat ich jakości? Ta MANERA MEN X10D 4.3MM by mnie interesowała najbardziej bo szukam czego FZ i 4/3
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości