zaaaak pisze:I kolejny wydatek...cholera...zwróć uwagę na stan baterii woo i zegarka, czy ta apka zapisuje swoją ścieżkę? Zrób jakiś zrzut ekranu z trasy, czy są na niej info o skokach..?
Wszystko jest, można dokładnie namierzyć gdzie i kiedy odbył się każdy skok - rewela:
https://connect.garmin.com/modern/activity/5589767347Tylko kalorie zawyża z pewnością, ale w dupie z tym. No i wysokość baro też do kosza (nie żeby miała jakiekolwiek znaczenie) - widzę, że zgłupiał przy dzwonie do wody około 35-tej minuty.
Turbo_Sen pisze:Zabezpieczacie jakoś dodatkowo te zegarki jak trzymacie je na piance? Ja pływam z AW i to pokazywanie wyniku Woo na żywo to rewelacja ale trochę się cykam by mi zegarek nie uciekł z nadgarstka nieproszenie.
Nowe AW mają teraz opaski które się nie zapina tylko rozciąga i wsuwa na rękę zegarek, wydaje się to trochę bardziej bezpieczne.
yyyy jak to na piance... piankę ciut wyżej i normalnie na gołej skórze, jak na co dzień. W Venu mam normalny silikonowy pasek, na zwykłą zapinkę - żadne rozciągane bransoletki. Zero zmartwień że się zsunie czy cokolwiek. Może kup sobie na Ali pasek zwykły?
Niech no powieje jutro...