KiteSurf Magazyn

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Mycha

Post17 maja 2004, 22:34

Słyszałam że w nowym magazynie ma być dołączona płyta PePe z Boracay czy ktoś wie kiedy ma się on ukazać ?

mario(p-ń)

Post17 maja 2004, 23:02

magazyn wychodzi w ostani tydzień miesiąca do którego będzie dołączona płyta PePe z Boracay

andrzejq1

Post17 maja 2004, 23:10

jak ta płyta ma wygladac tak jak ta ostatnia to lepiej niech jej nie dodaja bo połoza jeszcze bardziej i tak nienajlepsza kopie zniemczonego byle jakiego czasopimka

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post17 maja 2004, 23:12

stary przesadzasz:(

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 00:07

Chociaz ciesze sie ze pismo wogole wychodzi to jednak uwazam ze z numeru na numer jest coraz gorzej.

A tak przy okazji... Jak tu przemowic do redaktorow zeby wyrzucili te dowcipy, ktore drastycznie zanizaja poziom tego pisma?

pzdr

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 07:52

przy okazji mozna wspomniec o naklejce dolaczonej do ostatniego numeru .... moze ja zle to odebralem ale wydawalo mi sie ze jest to naklejka na samochod ... szkoda tylko za nie byla na folii tylko na papierze ... Jacek owa nakleil i po deszczu sie trozeczke sie zdziwil :)

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 09:46

szkoda, pokladalem w tej naklejce spore nadzieje.
Wiesz, kite i unia... :wink:

pzdr

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 12:02

kamilKITE pisze:A tak przy okazji... Jak tu przemowic do redaktorow zeby wyrzucili te dowcipy, ktore drastycznie zanizaja poziom tego pisma?

Popieram. Dowcipy na siłe, a lepsze już są w CKM'ie :lol:
Nie było ani jednego profilu rider'a. Dla mnie KSM ma bardziej taki 'feel' jakiegoś katalogu ni to podróżniczego ni to sportowego. Ja bym chciał żeby magazyn był bardziej zajawkowy, o ile to możliwe. Tak sobie myśle czy po prostu osoby w redakcji nie sa troche za stare :?:

Pozdro

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 14:38

kamilKITE pisze: uwazam ze z numeru na numer jest coraz gorzej.

Porównaj ilość literówek obecnego numeru i pierwszego :D

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 19:58

A ja uwazam, ze ida w dobra strone... dopiero zaczynaja i moim zdaniem kazdy kolejny numer jest lepszy... owszem troche rzeczy razi, brakuje polskich imprez, polskich miejscowek, polskich riderow ale to mysle, ze z czasem sie pokaze jak w tym sezonie nazbieraja materialu...a co do zalacznikow? moze nie byly to top gadgety, ale lepsze takie niz zadne... lepiej dostac plyte z krotkimi 3 filmikami czy naklejka papierowa niz nic 8) A licze, ze z czasem takie bajery beda full profi... Ja tam w nich gleboko wierze i ciesze sie ze taki magazyn jest juz u nas na rynku i jest co poczytac - mimo, ze lektura calego magazynu to max 30 minut czytania z wnikliwa analiza zdjec, ale to zawsze cos... Troche poraczkuja i stana porzadnie na nogi, moze pojawi sie jakis silny konkurent ktory jeszcze spowoduje wzrost poziomu... Trza byc optymista 8)

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post06 lip 2004, 13:24

wlasnie dorwalem numer lipcowy i musze powiedziec ze coraz bardziej mi sie podoba ta gazetka.... ba pojawila sie reklama naszego forum... (pablo jak to zalatwiles :)) oby tak dalej .pozdrawiam

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post06 lip 2004, 18:50

To fakt KS robi sie coraz tresciwszy, coraz przejrzystszy coraz bardziej profesjonalny :thumb:
Jeszcze jak dojdzie chlopakom sporo materialu z obecnego sezonu to bedzie super...

Wróć do „Forum Główne”