polamana deske kupie!!!!

Deski do kitesurfingu.
Awatar użytkownika
phelipe
Kontaktowanie:

Post25 lut 2008, 07:56

może znalazła by ktoś u siebie połamana deskę może być nawet na pół bez padów i strapów chociaz finy to bym chcial zeby w niej były ale nie muszą

porzebna mi bo robie dekoracje w swoim pokoju i akurat by sie nadała

czekam na rozsadne propozycje

barzyk123
Kontaktowanie:

Post25 lut 2008, 18:48

phelipe pisze:może znalazła by ktoś u siebie połamana deskę może być nawet na pół bez padów i strapów chociaz finy to bym chcial zeby w niej były ale nie muszą

porzebna mi bo robie dekoracje w swoim pokoju i akurat by sie nadała

czekam na rozsadne propozycje

Zagadaj najlepiej do właścicieli szkółek, bo napewno mają jakieś deski, które leżą popsute i prędzej czy później wylądują w śmietniku..

Ja także potrzebowałem deski do podobnego zastosowania, i dogadałem się z Crazy Horse'm, za co mu bardzo dziękuje :notworthy:

Pozdrawiam

Kam.

Post25 lut 2008, 19:25

mam do sprzedania naish thorn z 2006 roku, 3 finy, cale strapy, deska cala (w jednym kawalku:), ma slad od wygiecia. jak jestes zainteresowany to dawaj znac na adres bady5@wp.pl, pozdro!

Awatar użytkownika
phelipe
Kontaktowanie:

Post26 lut 2008, 11:10

no wiec zwracam sie do wszystkich wielkich i małych właścicieli szkółek DESKE POLAMANA chętnie przytulę!! jak macie wyrzucić to u mnie sie nie zmarnuje!!! dalej czekam na propozycje :D
pozdro

Wróć do „Deski”