Sprzedam:SU-2 Prorider 2013 140x42 NIEBIESKA ! ! !

Deski do kitesurfingu.
kemeis
Deska: takoon kick; Naish Custom Fish
Latawiec: Ozone: Edge11; Catalyst14

Post27 maja 2013, 19:03

Witam! Mam do sprzedania Proridera 2013 w kolorystyce z błękitem. Deska bardzo komfortowa i przyjazna. Mam ja od ok. miesiąca a tak naprawdę pływałem głownie w zeszłym tygodniu w rejonie Zatoki Puckiej. Jak najbardziej i szczerze polecam deskę dla początkujących i średniaków o wadze +/- 80-95 kg :D . Dla lżejszej np. 75 kg osoby bedzie slabo/srednio wiatrowa. Deska latwa w kontroli, najbardziej ostrzaca deska wsrod TT na jakiej plywalem, szczedzaca nogi dla tych co plywaja "do upadłego" w weekend to ważna sprawa aby w poniedziałek nie kulec na oba kolana. Sprzedaje bo waze 80 kg i mam ochotę ja wymienić na mniejsza, moze w wersji Bamusowej. Cena dobra i do uzgodnienia. Deska do zobaczenia/spróbowania w rejonie Trójmiasta do czwartku max. piatku tego tygodnia tj do. 30/05 :shock: pozniej na poludniu Polski :( Pozdrawiam!!! tel.794 668 724

silodafunk

Post29 maja 2013, 18:55

Od kilku godzin staram się z Tobą skontaktować. Dzwoniłem w poniedziałek. Deskę biorę. Daj znać na ten numer który tak wydzwania do Ciebie z końcówką 247 :)

Lub na maila

si-lo@o2.pl

Ps: bo zaraz kasę przepuszczę ... w końcu dziś środa=mała sobota :)

Wróć do „Deski”