Deska Słabowiatrowa TRANS Rotation 153x44 woodcore Lightwind - 2 deski na sprzedaż

Deski do kitesurfingu.
yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post21 maja 2016, 16:31

Zostały mi jeszcze dwie "nadprogramowe" deski słabowiatrowe, znane już szerszej publiczności TRANS Rotation 153x44 woodcore.

Deski są oczywiście używane.
1. Pierwsza trochę bardziej, w stanie dobrym -

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

2. Druga mniej używana, więc stan można by powiedzieć bardzo dobry z nieznacznymi śladami używania.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Deski doskonale odpalają nawet przy bardzo słabym wietrze, a jednocześnie nie da się odczuć, że ma się na nogach dużą, słabowiatrową deskę.
W trakcie pływania deska świetnie trzyma trakcję i elegancko przebija się przez fale, nie zalewając nam oczu hektolitrami wody.
Zwrotność również jest zadziwiająco łatwa mając na uwadze rozmiar deski.

Kształt deski pozwala bardzo efektywnie ostrzyć na wiatr, wręcz bajecznie łatwo - wystarczy odchylić się do wody i bez specjalnego wciskania pięty, bez wysiłku płyniemy na wiatr!!!

Wygięcie deski, jej kształt i odpowiednia giętkość pozwala na bezproblemowe oddawanie skoków. Lądowanie po skoku jest zaskakująco miękkie.
Deska, mimo rozmiaru, jest tak zwrotna, ze można na niej nawet wykręcić backrolla :thumbsup: , jeżeli komuś przyjdzie ochota na urozmaicenia pływania lightwind.

Deseczki, ze względu na różny stan sprzedaję w dwu różnych cenach i chcę sprzedać tylko jedną z nich, a druga zostaje na stanie :)
Dlatego na którą będzie chętny, ta zostanie sprzedana, a wtedy już odwołuję możliwość sprzedania drugiego egzemplarza.

Moja oferta:
- deska nr 1 - cena 650 zł komplet

Obrazek

- deska nr 2 - cena 800 zł komplet

Obrazek

Pytania i info można wrzucać w komentarzu, na priv lub na yanosik@surfandkite.pl

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post23 maja 2016, 22:44

Cześć.
Czy rotation jest twardsze i cięższe od mojego thundera?

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post13 cze 2016, 19:24

1. Obydwie deski sprzedane :thumbsup:

2. Mikolpa - nieco twardsza i nieco cięższa (nieznacznie)

Wróć do „Deski”