ZGUBIONO DESKE - NOBILE 666 132x41 zegrze

Deski do kitesurfingu.
Awatar użytkownika
mumin
Kontaktowanie:

Post17 cze 2007, 10:31

Wczoraj tj 16.06.2007 około godziny 15-16 nad Zegrzem troche na prawo od WDW Rynia ( wysokość plaży promenada) zgubiłem deche - jakieś 100-150m od brzegu (wiatr był do brzegu) kręciło sie sporo żaglówek i motorówek moze któraś z nich ją zawineła choć stałem na brzegu i nie widziałem zeby ktoś deche wyciagał:/. czekałem i przeszukiwałem na prawo i lewo trzciny i plaże kilka razy w odległosci ok 200 - 300 metrów i nic :(

Uczciwego znalazce prosze o kontakt 660 44 99 43 NAGRODA

Był to model 2007 - pokład biały-srebrny dno fioletowe -

charakterystyczne było to ze nie miała jednego fina na krawędzi palców ( pewnie ktos będzie sprzedawał bez fina lub z jednym innym)

(i miala nieco inaczej/odwrotnie o 180 stopni założone strzemiona w sensie tylko te pianki ochronne z rzepami - szersza część na zewn stopy - no w kazdym razie odwrotnie niż standardowo )

Jakby ktoś widzał słyszał wiedział cokolwiek - pojawiła sie mozliwość okazyjnego kupna tejże deski - prosze o kontakt.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mumin
Kontaktowanie:

Post20 cze 2007, 08:25

A jednak cuda sie zdarzają :jump: :jump: :jump: :jump:

WIELKIE PODZĘKOWANIA DLA JERZEGO z okolic ŁODZI :!: :!: :!:

Pływał akurat na WS tego dnia na zegrzu znalazł deskę zabrał do domu, jakimś cudem znalazł moje ogłoszenie na KF i zadzwonił, szczęście ze to akurat on ją znalazł uff :P

Oby więcej takich ludzi - niespodziewałem się ze ktokolwiek ją zwróci i już sie pogodziłem z koniecznościa zakupu nowej.... a tu....-
:jump: niewiedziałem i dalej nie wiem jak mu dziękować :jump: :jump: :jump: :jump: nie chciał nawet walizki z browarem przyjąć :wink:

uffff...

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post20 cze 2007, 11:26

BRAVA DLA PANA JERZEGO!!! :D :D :D :D Proponuje w podzience zrobic darmowy kurs kite!!!

Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin
Dostał piwko: 14 razy

Post20 cze 2007, 13:00

Witam !
Zawsze nie podobały mi się, czasem zdarzające się "niestosowne" komentarze niektórych naszych kolegów o kolegach z WS (wielu z nas z tego sportu się wywodzi a niektórzy jedną nogą są jeszcze na WS - szczególnie jak słabo wieje).
Tym bardziej ....Brawo dla kolegi z WS - Jurka !!! Porządny Gość !!!
Jeśli nie skorzysta z propozycji Maślaka, może zaproponuj Jurkowi skrzynkę Red Bulla....
Pozdrawiam wszystkich na wodzie...
Tolek. Koszalin

Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin
Dostał piwko: 14 razy

Post20 cze 2007, 13:14

A tak...przy okazji...
Myślę, że to dobry pomysł aby przy swoim nicku umieszczać swoje "czytelne" zdjęcie (tak jak zrobił to m.in. Maślak).
Potem gdzieś na wodzie będzie sympatyczniej ....niemal wsród samych znajomych ...a i zagubiona deska też odnajdzie się szybciej.
Muszę przerobić mój "ice" i "face"
Idę do... fryzjera przefarbować włosy.

Tolek.

Wróć do „Deski”