kowal pisze: ..no i cena jest bezkonkurencyjna![]()
..konkrety

peace
Wełniacz pisze:Witam, deska przeszła dzisiaj typowy test słabowiatrowy bo wiało 10-12 węzłów momentami trochę mocniej ale 99% ludzi chodziło pod wiatr tylko nie jaLatawce 13 nie miały ciągu a moje 11m szło super pod wiatr
Genialna deseczka, bardzo miękka i nic sobie z małych falek nie robi
skakać też się da na niej
Na oryginalnych finach nie szło skręcać, więc tylko 1 parę przykręciłem krótszych z Su-2 i deska dalej szła super pod wiatr a przy tym zrobiła się skrętna i sterowna
Pozdrawiam
Wełniacz pisze:Tu ja na desce w akcji
Tu moje Su-2 i drzwihttp://imageshack.us/a/img802/5305/decha.jpg
F2 mogę porównać do Spleene Door z 2009r. 159x45 ... Spleene strasznie chlapał, był twardy i czuć było pofalowanie wody a na F2 jak po autostradzie równiutko spokojnie i bez chlapania
Po skoku na Spleene odbijałem się jak kaczka od wody ... na F2 nie ma tego problemu...
Ostatnio tylko 1 problem jest... zero wiatru :/ od 6m/s idealne pływanie przy mojej wadze 88kg i latawcu Best Waroo 11m kiedy kumpel 75kg na Kahoon 13,5m nie mógł wysokości nabrać a ja robiłem co chciałem bez wachlowania większego latawcem
Jak coś fajniej powieje ale się nie zapowiada to GoPro zaczepię na desce i będzie materiał video
...
Pozdrawiam
yanosik pisze:
Zrobiliśmy małą plażową foto sesję, by przybliżyć jak deski wygladają live:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości