Savage 8.5 - linki , naprawa ?

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
starplanet
Postawił piwka: 1 raz

Post10 kwie 2009, 19:37

Witam serdecznie, w ubiegłym roku wyrzuciło mnie na falochron i zrobiłem najgłupszą z możliwych rzeczy odpiąłem linki te które idą od manetek od tych co są na stałe przy latawcu. Linki przy latawcu tak się poplątały że już blisko rok je rozplątuje - mam mało czasu więc jest to godzinka, dwie co jakiś czas.

Linki mam już prawie rozplątane, ale są one w tragicznym stanie. W związku z tym proszę o informację czy mogę gdzieś wysłać latawiec żeby wymienili mi linki na nowe lub ewentualnie zakupić same linki ?

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2009, 22:21

starplanet pisze:Witam serdecznie, w ubiegłym roku wyrzuciło mnie na falochron i zrobiłem najgłupszą z możliwych rzeczy odpiąłem linki te które idą od manetek od tych co są na stałe przy latawcu. Linki przy latawcu tak się poplątały że już blisko rok je rozplątuje - mam mało czasu więc jest to godzinka, dwie co jakiś czas.

Linki mam już prawie rozplątane, ale są one w tragicznym stanie. W związku z tym proszę o informację czy mogę gdzieś wysłać latawiec żeby wymienili mi linki na nowe lub ewentualnie zakupić same linki ?

Stary, rok czasu rozplątujesz linki?
:shock:

Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2009, 23:54

Oszzzzzzzzzzzzzz Ty!!!!

Mega perwersja:)

Za samo to powinienes od producenta otrzymać dożywotni przydział linek;D

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2009, 07:12

linki kupisz tutaj: www.flyzone.pl
jesli chodzi o wszelakiej masci naprawy to: www.boardandkite.pl watpie jednak ze ktos bedzie Ci je odplatywal, dla chcacego nic trudnego...
pzdr

Wróć do „Akcesoria | Inne”