Kupię Bar Cabrinha Recon 2 do Omegi HD 12m

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
wiesiekst61

Post21 gru 2009, 19:36

Kupię Bar Cabrinha Recon 2 do Omegi HD 12m

pedros_85
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post21 gru 2009, 20:25

stary... ten bar Ci do tego latawca nie przypasi raczej...tzn może przypasi ale tak samo jak kazdy inny 4 linkowy bar. recon był w C shape montowany, natomiast Omega to Bow i najlepiej jest podpinać ja do orginalnego power baru zwlaszcza dlatego ze omega możesz podpiąć na bloczkach i bez bloczków. tak wiec na twoim miejscu szukał bym baru orginalnego, również dlatego ze w orginalnym barze w sytuacji awaryjnej masz możliwość zbicia koralika i całkowitego zbicia mocy.
pozdro!!

Awatar użytkownika
przemekskowron
Deska: -SharkENERGY-
Latawiec: -SharkENERGY-
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post21 gru 2009, 21:27

pedros_85 pisze:stary... ten bar Ci do tego latawca nie przypasi raczej...tzn może przypasi ale tak samo jak kazdy inny 4 linkowy bar. recon był w C shape montowany, natomiast Omega to Bow i najlepiej jest podpinać ja do orginalnego power baru zwlaszcza dlatego ze omega możesz podpiąć na bloczkach i bez bloczków. tak wiec na twoim miejscu szukał bym baru orginalnego, również dlatego ze w orginalnym barze w sytuacji awaryjnej masz możliwość zbicia koralika i całkowitego zbicia mocy.
pozdro!!

nie wiesz co mówisz!! widziałem kolesia na omedze jak pływał z barem od recona, depoower działał bez zarzutu sam sprawdzałem bo mnie to zdziwiło co koleś ma za TUNING i wszystko da się podłączyć. NIE MÓW ŻE NIE PRZYPASI :idea: SIĘ POPIEŚCI TO SIE ZŁĄCZY :wink: NO ALE KWESTIA BEZPIECZEŃSTWA TO JUŻ INNA HISTORIA :lol: :twisted:

pedros_85
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post22 gru 2009, 01:49

nie no dlatego napisałem ze "przypasi tak samo jak kazdy inny 4 linkowy bar"
byle by linki na zaciagnietym barze i odpuszczonym trymerze były rowne, ale wtedy traci sie możliwość ustawienia latawca 2;1 co na zatoce moze nie jest szczegolnie przydatne ale na śródlądziu sprawdza się bardzo dobrze. pozdro :D

Awatar użytkownika
przemekskowron
Deska: -SharkENERGY-
Latawiec: -SharkENERGY-
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post22 gru 2009, 09:28

ja tez jestem za oryginalnym barem :)

BoardSport.pl
Deska: Cabrinha
Latawiec: Cabrinha
Kontaktowanie:

Post22 gru 2009, 09:47

Jeśli zostanie oryginalna linka depowera od Recona, to świadomie/nieświadomime skracasz sobie zakres depowera.

Wróć do „Akcesoria | Inne”